Het cruisereizen team is professioneel en vriendelijk. Je wordt zeer goed en vriendelijk en deskundig geholpen. Ook de nazorg is goed.
Mientje Ramkisoen
Ik vind de medewerkers heel erg vriendelijk, heel professioneel. meedenkend, Ze hebben alle tijd voor mij. En o zo vriendelijk. Zo lieff !!
G.R. Wijbenga
Attente medewerkers en behulpzaam met het reserveren van een Cruise
Rob van den Akker.
Tot nu toe grandioos, zeer behulpzaam en vriendelijk.
Joop
Prima geholpen bij het vinden van een juiste cruise voor een groot gezelschap. Meegedacht over de juiste cabins, juiste dek en pakket. Heel goed contact gehad met medewerker Liesan. Aanbeveling om...Prima geholpen bij het vinden van een juiste cruise voor een groot gezelschap. Meegedacht over de juiste cabins, juiste dek en pakket. Heel goed contact gehad met medewerker Liesan. Aanbeveling om met cruisereizen een reis te boeken
Jacques Daamen
R. van Bijnen
Heel goed advies en afspraken worden nagekomen, vriendelijke medewerk(st)ers. Bereikbaarheid zeer lang.
Piet van der Noll
Prima service en informatie.
Jeroen hesselink
Ik heb eerst diverse sites bezocht maar daar kon ik nooit zelf twee hutten boeken. Uiteindelijk contact opgenomen met cruisereizen en uitgelegd wat we wilden. Daar kwam een voorstel uit dat ietsjes...Ik heb eerst diverse sites bezocht maar daar kon ik nooit zelf twee hutten boeken. Uiteindelijk contact opgenomen met cruisereizen en uitgelegd wat we wilden. Daar kwam een voorstel uit dat ietsjes duurder was dan ik zelf had gezien. Zij legden rustig uit dat dat amerikaanse websites waren en dat je daar zonder amerikaans paspoort noet kunt boeken. Maar ik ben beetje eigenwijs dus probeer het toch. Maar lukte inderdaad echt niet, dus bespaar jezelf de tijd. Uiteindelijk waren onze plannen ook veranderd en hadden we een andere cruise op het oog. Weer contact opgenomen met cruisereizen. Ditmaal hadden ze een heel mooi voorstel gemaakt en kwamen zelf met extra voordeeltjes waardoor het zelfs iets goedkoper werd dan ik op internet zelf kon boeken. De bevestiging en de makkelijkheid van betalen via hun site en overige info os zeer compleet. Echt fijn geholpen en geeft vertrouwen dat als er een probleem zou ontstaan dat zij in staat zijn hierbij goed te helpen.