Wij zijn heel goed geholpen door christel mies het is een topper voor haar vak
Maria Plugge
Service is goed, klantgericht en vriendelijk
Ruud Humblet
Heel goed geholpen bij het boeken van onze cruise naar de west caribbean,je kunt altijd bellen, niks is teveel gevraagd! Met dank aan Liesan!CruiseReizen.nl zal ik zeker iedereen aanbevelen.
Dewika
Nu voor de derde keer een cruise geboekt, medewerkers denken met je mee en adviseren je goed zodat je voorbereid bent voor je vakantie. Door cruisreizen word het tot op de puntjes goed geregeld. Wij...Nu voor de derde keer een cruise geboekt, medewerkers denken met je mee en adviseren je goed zodat je voorbereid bent voor je vakantie. Door cruisreizen word het tot op de puntjes goed geregeld. Wij reizen altijd met de hele families dus grote groepen.
Ron van Ginneken
Een cruise geboekt bij Cruisereizen. Wederom snel en vakkundig geholpen.
Jeannette
Prima service Onze eerste cruise dus veel vragen. Altijd zijn ze behulpzaam. Zou het daar zo nog eens boeken
Jeannette
Henk
Geweldige informatie, heel fijn meedenken top service