9.6/10
Service
9.6/10
Eenvoud boeken

Harry Hydra

Bij Cruisereizen.nl wordt je al vóór je cruise ont-zorgd ! Service with a smile gedurende het gehele proces van planning tot en met thuiskomst.

Gestelad@upcmail.nl

Uitstekend

Martin

Heel simpel eigenlijk. Cruise uitzoeken, contact zoeken met de klantenservice, zij denken mee en dan snel geregeld.

Anouskka Thomas

Mooiste klantenservice team met betrekking tot alle vragen en wensen van uw reis

Daniel Dooremont

De contacten verliepen vlekkeloos via e-mail. Alle vragen werden snel en volledig beantwoord. Laura, de medewerkster van cruisereizen.nl is attent, klantgericht, enthousiast en meedenkend! Zij... De contacten verliepen vlekkeloos via e-mail. Alle vragen werden snel en volledig beantwoord. Laura, de medewerkster van cruisereizen.nl is attent, klantgericht, enthousiast en meedenkend! Zij bezorgde ons een cruise aan een uitstekende verhouding prijs-kwaliteit. Bovendien werd ook snel gezorgd voor vluchten en transfers. In één woord : Super !

Ap

De medewerkers zijn zo klant gericht en efficiënt, dat ze zelfs van twee verschillende offertes die werden aangevraagd door hadden dat het om vrienden ging die ook een offerte aanvroegen. De... De medewerkers zijn zo klant gericht en efficiënt, dat ze zelfs van twee verschillende offertes die werden aangevraagd door hadden dat het om vrienden ging die ook een offerte aanvroegen. De snelheid van oppakken van de offerte is vaak binnen 24 uur en met vragen staan ze altijd voor je klaar.

Fiona Hamer

Super leuke, aardige, bekwame medewerkers die alle tijd nemen en goede adviezen geven. Dit is mijn eerste cruise en heb dankzij de goede hulp van de adviseurs geboekt.

Jan van den Heuvel

Supertevreden over met name de telefonische benadering door Stefan, neemt alle tijd en geen vraag is te veel. Zeker omdat dit onze eerste cruise wordt is het belangrijk om een goed gevoel te... Supertevreden over met name de telefonische benadering door Stefan, neemt alle tijd en geen vraag is te veel. Zeker omdat dit onze eerste cruise wordt is het belangrijk om een goed gevoel te krijgen voordat je vertrekt en dat is bij Cruisereizen.nl zeker het geval. Ook een handgeschreven bedankje in de post stellen we erg op prijs. Verder dient vermeld te worden dat de website veel duidelijker is dan de site van de cruiseline zelf.

Ton

Alles netjes en vriendelijk uitgelegd

Ans mulders stevens

Heb contact gehad met Christel mies Wat zeer prettig en vriendelijk was