9.6/10
Service
9.6/10
Eenvoud boeken

JVR

Heel fijn om bij jullie te boeken, Voelt vertrouwd, jullie zijn duidelijk, en geven de juiste adviezen. Volgende cruise weer bij jullie boeken.

M van Huizen

Zeer geweldige en deskundige personeel aanwezig . Terwijl ze eigenlijk klaar waren met werken , zijn ze doorgegaan om alles netjes af te handelen

B.Gravendijk

Cruisereizen B.V. is in het woud van cruise aanbiedingen een verademing qua voorlichting op haar internetsite en correspondentie, zowel als het gepersonifieerde telefonische overleg. Altijd met... Cruisereizen B.V. is in het woud van cruise aanbiedingen een verademing qua voorlichting op haar internetsite en correspondentie, zowel als het gepersonifieerde telefonische overleg. Altijd met dezelfde medewerker (i.c. Anoeska) en altijd met een keurige bevestiging per email. Geen ellenlange wachttijden of nee-verkopen. De organisatie is klantgericht, effectief en van hoog niveau!

linda kool

Wij kwamen er niet uit qua landen voor onze cruise en christel heeft ons heel fijn en deskundig geholpen

Janny

Ik ben dik tevreden met de hulp bij de boeking.

J.G. van Oosten en P.C.M. Steeman-de Dood

Aan boord alles keurig verzorgd.

ja

Ryan Verkade

De service van de dames uitmuntend, staan altijd voor je klaar voor vragen en denken tegelijkertijd met je mee wat de beste cruise voor je is, wij hebben net onze derde cruise hier geboekt.

Cindy van Goor

Niets te ze teveel, echt fantastisch.

Janny

Ik ben dik tevreden met de hulp bij de boeking.