Ik werd door Cruisereizen heel snel geholpen. Ik had diverse vragen waar ik meteen een antwoord op kon krijgen. Als dat niet mogelijk was, kreeg ik de dag erna meer duidelijkheid over mogelijkheden....Ik werd door Cruisereizen heel snel geholpen. Ik had diverse vragen waar ik meteen een antwoord op kon krijgen. Als dat niet mogelijk was, kreeg ik de dag erna meer duidelijkheid over mogelijkheden. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam met veel verstand van zaken.
Paul van der Leij
De medewerkers achter de telefoon zijn toppers. Hebben we een vraag over de reissom of over de excursies. Ze worden allemaal snel opgezocht en kregen daarbij passende correcte antwoorden. Heb in...De medewerkers achter de telefoon zijn toppers. Hebben we een vraag over de reissom of over de excursies. Ze worden allemaal snel opgezocht en kregen daarbij passende correcte antwoorden. Heb in deze firma het volste vertrouwen 👍😀😀
Janny
A Tijd een luisterend oor voor al: mijn vragen.
Victor
Leuk en vlot alles geregeld
JVR
Wat een geweldige inleving om een cruise te adviseren.
tom
Snelle en goede reacties op vragen. prettig bedrijf
tom
Snelle en goede reacties op vragen. prettig bedrijf
Wilhemina
Correcte snelke afhandeling van geboekte reis.
Marjan
Goed geholpen met al onze vragen, vriendelijke medewerkers.
Guido
De wachttijden aan de telefoon zijn zeer beperkt. De medewerkers zijn allemaal erg klantgericht, luisteren goed en vragen niet meer dan nodig. Er worden geen ongewenste adviezen gegeven of...De wachttijden aan de telefoon zijn zeer beperkt. De medewerkers zijn allemaal erg klantgericht, luisteren goed en vragen niet meer dan nodig. Er worden geen ongewenste adviezen gegeven of verkooppraatjes gehouden. Men focust op datgene wat de klant wil. Lang niet meer een dergelijke goede indruk gekregen bij het boeken van een cruise. Ook bij vragen die niet beantwoord kunnen worden, wordt je netjes en snel teruggebeld.