Zeer goed geadviseerd en geholpen door Stefan met onze eerste cruise naar Spitsbergen, Noorwegen IJsland. Na week nog een zeer attent en persoonlijk geschreven kaartje met felicitaties en plezier...Zeer goed geadviseerd en geholpen door Stefan met onze eerste cruise naar Spitsbergen, Noorwegen IJsland. Na week nog een zeer attent en persoonlijk geschreven kaartje met felicitaties en plezier met de voorpret.
Eddy Pardaen
Wij boekten deze week onze eerste cruise. De website is zeer overzichtelijk, maar toch namen wij contact op met de klantenservice. Deze mevrouw was zeer vriendelijk en heeft ons super verder...Wij boekten deze week onze eerste cruise. De website is zeer overzichtelijk, maar toch namen wij contact op met de klantenservice. Deze mevrouw was zeer vriendelijk en heeft ons super verder geholpen. Echt een top service en alles omtrent de boeking en info verliep heel vlot. Wij kijken uit naar de reis en verdere cruisen met jullie!
A . Torenbos
Zeker 5 sterren waard zijn zeer goed geholpen en medewerkster Laura van Alphen voelde precies aan wat wij wilden binnen 24 uur was alles geregeld en boeking bevestigd door de rederij . Alles super...Zeker 5 sterren waard zijn zeer goed geholpen en medewerkster Laura van Alphen voelde precies aan wat wij wilden binnen 24 uur was alles geregeld en boeking bevestigd door de rederij . Alles super goed geregeld
Jan
Reageren snel, komen met goede alternatieven
Marie-Jeanne Claeskens
Correcte nakoming van onze wensen en snelle respons. Prima bereikbaar!!! 5 sterren is de onmogelijke perfectie! Bijgevolg zou ik toch zeker 4,5willen geven!
Marie-Jeanne Claeskens
Els Oosse
Onze keuze is op Cruisereizen gevallen, omdat wij daar netjes geholpen werden en een extra voorstel uitwerken niet te veel gevraagd was. Nu nog de Cruise gaan beleven ;-)
Joris
Reis nummer 7 al weer geboekt! Elke ervaring is gelijk aan of overtreft de service van de reis er voor! Alles duidelijk en goed uitgelegd. Documenten altijd tip top geregeld. De vakantie begint...Reis nummer 7 al weer geboekt! Elke ervaring is gelijk aan of overtreft de service van de reis er voor! Alles duidelijk en goed uitgelegd. Documenten altijd tip top geregeld. De vakantie begint al bij CruiseReizen als je belt! 🛳️
Joris