9.6/10
Service
9.6/10
Eenvoud boeken

Jessica van de Geer

Alles snel geregeld, makkelijk om contact te leggen. Ook na onze cruise nog hulpvaardig toen ik hulp nodig had om met Disney contact te krijgen.

Job

De medewerkers van Cruise Reizen denken met je mee, zijn vriendelijk en attent.

Richard

We zijn zeer goed begeleid om een hut te vinden die naar onze smaak en budget was.

F.P.Bernoski

Goed bereikbaar, goed geïnformeerd, hulpvaardig, adequaat

arnoldus

Alles was goed geregeld. Prima en vriendelijk aan de telefoon.

Rogier de Kreek

Op de algemene zaken was de service meer dan prima. Op gedetailleerde zaken bleef het wat achter. Ik had bijvoorbeeld vragen over de Corona maatregelen en de mate van vaccinatie. Van wezenlijk... Op de algemene zaken was de service meer dan prima. Op gedetailleerde zaken bleef het wat achter. Ik had bijvoorbeeld vragen over de Corona maatregelen en de mate van vaccinatie. Van wezenlijk belang omdat bij onvoldoende bescherming de cruise niet door zou gaan. Meerdere agenten van de organisatie konden mij geen uitsluitsel geven over wat er nodig was en lieten mij over aan de website en de cruise organisatie zelf. Uiteindelijk bleek gewoon een internationale QR code voldoende en dat was afwijkend van hetgeen op de CruiseReizen.nl website staat. (2 prikken + booster verplicht i.p.v. internationale QR code verplicht.) Ook bleek de glijbaan op het zwembad deck niet meer aanwezig te zijn. Best een cruciale zaak gezien ik met jonge kinderen aan boord ging waarvan er eentje haar zinnen had gezet op de glijbaan. Tot slot vond ik de informatie rondom het \'drankenpakket\' summier. Nu drink ik niet veel maar de kosten van een cola (5 dollar per glas) versus een drankenpakket (99 dollar per dag) zijn we van dien aard dat je dit aan de voorzijde goed scherp moet hebben alvorens te boeken. Dit is niet helder overlegd. Op deze zaken na, een perfecte vakantie, perfecte boot en prima georganiseerd.

Edwin

Net zoals voorgaande keren, perfect snel en correct geregeld

Rob Smeulders

Wanneer je een cruise wilt gaan maken is CruiseReizen.nl voor ons altijd de perfecte partner om met het vakantieplezier te beginnen.

Jacques Daamen

In zeer korte tijd efficiënt een gunstig en betaalbaar cruise pakket samen gesteld inclusief vliegtickets en hotel.

Wilhelmus van Reen en Theresia van Ginneken

In 2019 ook een cruise gemaakt via Cruisereizen, dus dachten we nu ook via Cruisereizen te boeken, maar deze keerging niet helemaal goed (van een leien dakje). Zelfs na de aanbetaling van de cruise... In 2019 ook een cruise gemaakt via Cruisereizen, dus dachten we nu ook via Cruisereizen te boeken, maar deze keerging niet helemaal goed (van een leien dakje). Zelfs na de aanbetaling van de cruise kregen we nog een heel andere route in de boekingsbevestiging. Ook 3 verschillende vluchtnummers(?) Vreemd dat cruisereizen de extra packages die je wil bijkopen voor extra personen in de hut niet kan inboeken. Dit moet je dan zelf in je online-omgeving bijboeken. Bij cruisereizen wordt dan gezegd dat je geen extra fooien daarop hoeft te betalen, omdat de fooien voor álle personen al in de boeking is meegenomen. In de online-omgeving komen de fooien er nogmaals bij. Krijg ik dat gedeelte dan via Cruisereizen terugbetaald? We worden wél altijd vriendelijk te woord gestaan.