Al verschillende cruises geboekt en elke keer weer een feestje! Vriendelijke medewerkers en niets is te veel.
ann
Alles contacten verliepen volgens verwachting. Heel goede klantenservice. Het is de derde keer dat wij boeken met cruisereizen.nl en dat verloopt steeds bijzonder vlot.
Nora
Boeking van onze cruise ging heel soepel. Alles binnen 2 dagen geregeld.
Rien Verseput
Het maakt niet uit wie je aan de telefoon krijgt, iedere medewerker is altijd vriendelijk en behulpzaam om eventuelel problemen op te lossen.
Schutte
Zeer goed
Jacqueline Kas
Cruise geboekt naar Canarische eilanden, echt super goed geholpen door Ryan. Neemt alle tijd, zoekt alles tot in de puntjes uit voor je. Al veel cruises geboekt maar bij CruiseReizen het beste...Cruise geboekt naar Canarische eilanden, echt super goed geholpen door Ryan. Neemt alle tijd, zoekt alles tot in de puntjes uit voor je. Al veel cruises geboekt maar bij CruiseReizen het beste geholpen. Ook de prijs viel ons mee met veel extra’s!
Jacqueline Kas
Yvonne
Prima! Vooral Tessa Huizer
Emmy van Rikxoort
Zeer prettig contact met de klantenservice/ cq de boekings desk deden alle moeite om al onze vragen en wensen goed af te wikkelen
Paulina Langer
Zoals de titel aangeeft, boeken bij CruiseReizen gaat snel en is duidelijk. Ook telefonisch zijn ze heel snel te bereiken en wordt je duidelijk en zonder haast te woord gestaan.