9.6/10
Service
9.6/10
Eenvoud boeken

Jos

Van begin tot einde goed geholpen , nou ja einde 😉we moeten nog half jaartje wachten eer we gaan Maar we zijn super fijn geholpen door Liesan Ze had heel veel geduld en legde alles netjes uit We... Van begin tot einde goed geholpen , nou ja einde 😉we moeten nog half jaartje wachten eer we gaan Maar we zijn super fijn geholpen door Liesan Ze had heel veel geduld en legde alles netjes uit We zijn zo tevreden dat mijn moeder ook Via cruisereizen heeft geboek

C van den Boom

Wij zijn zowel telefonisch als via de mail goed geïnformeerd en was de reis binnen een dag geboekt. Prettige en behulpzame medewerkers.

Sylvia

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, geen vraag of verandering was te veel. Mooie reis kunnen boeken.

Frieda Schaep

Zeer goede en duidelijke website. Zeer gebruiksvriendelijk. Makkelijk in gebruik.

Johan Boekhorst

5 sterren

karin

Wij maakte onze eerste cruise via cruisereizen.nl. Wij hadden veel vooral praktische vragen en werden elke keer heel enthousiast te woord gestaan en geholpen. Er werd de tijd voor ons genomen en ook... Wij maakte onze eerste cruise via cruisereizen.nl. Wij hadden veel vooral praktische vragen en werden elke keer heel enthousiast te woord gestaan en geholpen. Er werd de tijd voor ons genomen en ook de bereikbaarheid in de avond vonden wij erg prettig! Ook het handgeschreven geschreven kaartje met fijne vakantie konden wij erg waarderen.

Rien Verseput

Het maakt niet uit wie je spreekt. Vriendelijkheid is er altijd. De deskundigheid van de specialisten is van een heel hoog niveau. Zeker ook bij echte moeilijkheden.

Vera Van den Braek

Snelle service, behulpzaam en heel vriendelijk aan de te telefoon.