R. Bloemer

De communicatie is helder, compleet en betrouwbaar. Prima ervaring dus.

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Wachttijd met bellen zou beter kunnen. Wachten is nooit leuk.

Giesbers

Eerste keer en ben tevreden alleen het digitale proces en procedures onhandig

Online zoals boven omschreven

Wilco Meijer

Al ruim 12 jaar klant en vele cruise geboekt. Nog altijd met volle tevredenheid boeken we daar. Ze hebben zeer goede kennis en verstand van zaken. Zijn allemaal erg vriendelijk en bereidwillig om... Al ruim 12 jaar klant en vele cruise geboekt. Nog altijd met volle tevredenheid boeken we daar. Ze hebben zeer goede kennis en verstand van zaken. Zijn allemaal erg vriendelijk en bereidwillig om vragen of onduidelijkheden uit te zoeken. Ze zijn erg snel met beantwoorden van vragen enz. Enige is de wachttijd per telefoon is lang, dat was vroeger anders maar vind het geen probleem.

Wachttijd telefoon!

Roy Mendel

Uitstekend

Ging bakens

Goed op irritante logo's na

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Verbeterpunt, dat kutlogo van de feetbackcompany wat bijna niet is weg te tikken meteen verwijderen

Vivianne

Heel goed! 4 cruises geboekt in de afgelopen 9aanden, en allemaal prima gegaan.

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Ja, geen idee over de haalbaarheid, maar een vaste persoon die je boeking volgt en vragen kan beantwoorden.

Reactie Cruisewinkel.nl:

Geachte mevrouw,
4 Geboekte cruises in 9 maanden, daar worden wij vanzelfsprekend heel blij van, Bedankt voor uw keuze voor Cruisewinkel!
Met onze ruime openingstijden van 7 dagen per week,...
Geachte mevrouw,
Met onze ruime openingstijden van 7 dagen per week, is het helaas niet haalbaar om vaste contactpersonen te realiseren. Onze ervaring is dat dit de reactietijd naar onze gasten vertraagd en dat vinden wij niet wenselijk.
Wij wensen u veel plezier bij de voorbereiding van uw cruises!
Uw Cruisewinkel Team

ad van der Burgt

Bij telefonisch overleg zeer deskundig verder geholpen. Bravo.

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Proberen dit vol te houden

Hans Slieker

De boeking verliep soepel. Snelle reactie na mijn boeking.

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Het lukt mij niet een gebruikersaccount bij jullie aan te maken. Meerdere keren geprobeerd maar steeds word ik, na het invoeren van mijn wachtwoord, met een leeg scherm geconfronteerd.

A Noorlander

Tot op heden akkoord.