L damen

Veel geduld, maar niet helemaal op de hoogte

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Inlezen in de diensten van verschillende schepen

Lucas spaan

Goede en snelle service vakbekwaam personeel

R. KOk

Prima boeking en makkelijk te doen, goed en netjes contact ook met cruisewinkel

Niet echt

Anne

(Bewerkt)

Als tip voor mede cruiseboekers wil ik meegeven dat Cruisemaatschappijen nog extra voorwaarden kunnen stellen aan de prijs die zij bieden. Dit is niet altijd van te voren duidelijk tijdens het... Als tip voor mede cruiseboekers wil ik meegeven dat Cruisemaatschappijen nog extra voorwaarden kunnen stellen aan de prijs die zij bieden. Dit is niet altijd van te voren duidelijk tijdens het boeken. Dat is wel jammer maar het is niet anders. Cruisewinkel heeft mij verder prima geholpen en hun uiterste best gedaan om voor mij de beste deal er uit te halen.

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Nog duidelijker aangeven dat er aanpassingen kunnen zijn vanuit de cruisemaatschappij.

Harm Troost

Een fijne en goede behandeling

Geen idee

Marion

Prima service

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Geen, alles per e-mail. Lekker vlot

Bep Welzen

Vaker hier geboekt tot volle tevredenheid

EA

Voorwaarden in Nederlands ipv Duits

Kuipers

Is nog te vers

Later misschien

Ganzinga Willem en Van Dyck Marianne

Cruisewinkel is sinds jaren een vertrouwd anker voor het boeken van onze cruise.

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Het te dikwijls "pushen" om over te gaan tot de boeking is soms heel vervelend. Hebben we trouwens in één van de mailwisselingen laten begrijpen. Geef de klant de tijd om te overwegen. Het gaat... Het te dikwijls "pushen" om over te gaan tot de boeking is soms heel vervelend. Hebben we trouwens in één van de mailwisselingen laten begrijpen. Geef de klant de tijd om te overwegen. Het gaat trouwens om een aanzienlijk bedrag en in deze tijd van onvoorspelbare situaties/ oorlog in Oekraïne, Covid etc.. dit maakt het een klant niet makkelijker om over te gaan tot een boeking. Een wijze raad, geef de klant de tijd om tot een beslissing over te gaan. Don't push too much en alles komt goed.