Bianca van der Hout

Reactie Cruisewinkel.nl:

Bedankt voor uw review! We wensen u een mooie cruise toe aan boord van MSC Cruises.

Olthof

Debacle

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Nadat er telefonisch contact is geweest, betreffende een onjuiste factuur, is het helaas nog niet mogelijk om de juiste factuur te communiceren. Ik moet hier wéér achteraan.

Geachte heer,
Geachte heer,
Bedankt voor uw review. Het spijt ons te moeten lezen dat u uw verzoek nog eens onder de aandacht moest brengen. Gelukkig zien wij dat dit direct is opgepakt door ons serviceteam en dat u nu uit kunt zien naar uw geboekte cruisereis.
Uw Cruisewinkel Team

Derksen

Zeer positieve ervaring met de medewerkers.

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Dat wij zelf kunnen boeken voor de zichtbare prijzen, als je alles ingevuld heb met namen etc , zie je of je de reis wel/niet wil verzekeren. Daarna schiet de prijs omhoog. Beter is om eerst... Dat wij zelf kunnen boeken voor de zichtbare prijzen, als je alles ingevuld heb met namen etc , zie je of je de reis wel/niet wil verzekeren. Daarna schiet de prijs omhoog. Beter is om eerst beschikbaarheid van de reis te controleren en bij akkoord vande consument daarna de gegevens invullen en de bevestiging boeken.

Geachte heer, mevrouw,
Bedankt voor uw feedback, deze is waardevol voor ons.
Geachte heer, mevrouw,
Bedankt voor uw feedback, deze is waardevol voor ons.
Het spijt ons dat de prijs op onze website gedurende het proces wijzigde. Wij trachten alle prijzen juist weer te geven op onze website alsook alle bijbehorende informatie. Onze medewerkers trachten iedere aanpassing die er is zo volledig, snel en correct mogelijk in de systemen te verwerken. Helaas is het niet altijd mogelijk om dit te voorkomen, aangezien er meer dan 10.000 cruises worden aangeboden.
Bedankt voor uw boeking en we wensen u veel plezier bij de voorbereiding van uw cruisereis!
Uw Cruisewinkel.nl team

Mark Stolk

👍🏻

Barbara Hogervorst

Top

Reactie Cruisewinkel.nl:

Hartelijk dank voor uw reactie! We wensen u alvast een fijne vakantie toe.

Connie Ringelberg

Vanaf de start ben ik geweldig geholpen door meneer Groen!! Hij luisterde heel goed en kon me toenmfeilloos de beste hut voor mijn situatie aanraden, TOP!

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Door 3 andere medewerkers werd ik via mail snel en goed "te woord gestaan" En heel goed geholpen, bv doordat ik de informatie rond m'n rollator die ik wil meenemen, via mail,mocht doorgeven zodat... Door 3 andere medewerkers werd ik via mail snel en goed "te woord gestaan" En heel goed geholpen, bv doordat ik de informatie rond m'n rollator die ik wil meenemen, via mail,mocht doorgeven zodat hij de aanmelding bij de rederij voor mij kon doen!
Dan hoefde ik het Engelse ingewikkelde formulier niet ergens te laten printen.
ENIGE verbeterpunt: op de website staan de excursies voor de Canarische eilanden nogal onoverzichtelijk, waardoor ik,vergelijken en kiezen lastig vind. Wellicht zou dit ooit veranderd kunnen worden?
Nu laat ik 40 pagina's printen om overzicht te krijgen.
Dit heeft met de H.A.L. te maken denk ik en niet zozeer met cruisewinkel.

Reactie Cruisewinkel.nl:

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat meneer Groen u zo goed heeft kunnen helpen en de perfecte hut voor uw situatie heeft aangeraden. We geven uw complimenten zeker... Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat meneer Groen u zo goed heeft kunnen helpen en de perfecte hut voor uw situatie heeft aangeraden. We geven uw complimenten zeker aan hem door!
Het overzicht van de excursies staat inderdaad in het systeem van onze partner Holland America Line, maar wij helpen u graag met kiezen.

wcm kKoppelman van Stalle

Al jaren boek ik bij cruisewinkel. Krijg altijd via de mail vlot antwoord op eventuele vragen. Ben dus erg tevreden.

???

Reactie Cruisewinkel.nl:

Hartelijk dank voor uw mooie review! Het doet ons plezier om te horen dat u al jaren tevreden bent. We wensen u een mooie reis aan boord van Costa Cruises!
Team...

Lydia Brouwer van Gemert

Goed zoals gebruikelijk.

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

soms lange wachttijd bij telefonisch contact

Reactie Cruisewinkel.nl:

Bedankt voor uw review! Het is fijn om te horen dat u onze service als positief ervaart. We streven ernaar om u telkens weer de best mogelijke service te bieden. U kunt altijd een terugbelverzoek... Bedankt voor uw review! Het is fijn om te horen dat u onze service als positief ervaart. We streven ernaar om u telkens weer de best mogelijke service te bieden. U kunt altijd een terugbelverzoek indienen zodat wij u kunnen bellen wanneer het u uitkomt!

Thecla Smeenk

Een prima organisatie met vriendelijk en meedenkend personeel

nee

Reactie Cruisewinkel.nl:

Hartelijk dank voor uw lovende woorden! We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.

Angela Knuchel

Fijne en prettige dienstverlening van Cruisewinkel

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Iets sneller op mailberichten reageren zou fijn zijn. Het zou fijn zijn dat als de prijzen zakken (zoals vandaag het geval is), dat Cruisewinkel de prijzen ook aanpast bij bestaande boekingen. In de... Iets sneller op mailberichten reageren zou fijn zijn. Het zou fijn zijn dat als de prijzen zakken (zoals vandaag het geval is), dat Cruisewinkel de prijzen ook aanpast bij bestaande boekingen. In de Verenigde Staten is het namelijk heel gewoon dat de boekingsagent ook de prijzen naar beneden aanpast voor bestaande boekingen.