Marina Doorenbosch

Ongelooflijk goed contact met Maxim. Bijzonder aardig en meedenkend mens. Denkt mee en heeft alle tijd

Betere telefonische bereikbaarheid

M A Neele

Wij zijn zeer goed geadviseerd en geweldig geholpen door Maxim

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Moet beter telefonisch bereikbaar zijn

Bart Nijkerk

Uitstekend, lukte niet om via computer een boeking te maken, ben naar de winkel gegaan.
Daar ben ik op zeer klantvriendelijke manier ontvangen en heeft men voor mij een boeking gemaakt voor de cruise van mijn keuze. Ik ben uitermate tevreden hoe alles is verlopen en zal de cruisewinkel absoluut aanraden om daar te boeken.

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Telefonisch contact is zeer moeilijk te maken met de winkel, ben daarom ook naar de winkel toegegaan.

gewoon prive

SOMS PRIMA

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

LEREN BEGRIJPEN,WANNEER EEN OPGAVE FORMULIER NIET COMPLEET LIJKT INGEVULD(MOEST 10 DAGEN WACHTEN EN 3/4UUR TELEFONISCH WACHTEN)OM ER ACHTER TE KOMEN DAT IK NIET VOOR DE INGESCHREVEN REIS BEKEND... LEREN BEGRIJPEN,WANNEER EEN OPGAVE FORMULIER NIET COMPLEET LIJKT INGEVULD(MOEST 10 DAGEN WACHTEN EN 3/4UUR TELEFONISCH WACHTEN)OM ER ACHTER TE KOMEN DAT IK NIET VOOR DE INGESCHREVEN REIS BEKEND STOND EN DAARDOOR M`N AANGEWEZEN HUT EN HOOGTE VAN DE BETALING OOK KWIJT WAS.Gelukkig KAN ik NOG MEE,MAAR NU WEL OP HET ACHTERDEK.

Patrizia Martini

Super

Too

Dirk van der Horst

Duidelijke info. Korte lijnen. Directe reactie op onze vragen. Mooie aanbieding. Gewoon top

Ria van den Berg

Het was de tweede keer in 14 dagen dat ik een (korte) cruise boekte bij Cruisewinkel.nl.
De eerste keer verliep uitstekend, maar deze keer was dat héél wat minder: in één woord onzorgvuldig!

Zie hierboven

prins

Redelijk, had 2 offertes en opties gevraagd, een cruise met vluchten en alleen cruise (zondrr vlucht). alleen de 1ste ontvangen waardoor ik moest bellen. en dat bellen duurde veel te lang.... Redelijk, had 2 offertes en opties gevraagd, een cruise met vluchten en alleen cruise (zondrr vlucht). alleen de 1ste ontvangen waardoor ik moest bellen. en dat bellen duurde veel te lang. uiteindelijk goed opgelost.

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

wachttijd telefoon is echt te lang. begrip voor personeelstekort maar dan wellicht een bel-terug optie?

Rudolf N. Josefa /prive

Mijn jarenervaring met cruisewinkel is totnutoe zeer tot mijn genoegen geweest.

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Ik zou zeggen ga door op deze goede weg.

E. Lindelauf

Alles snel en goed geregeld.

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Misschien even laten weten, dat aanbetaling goed ontvangen is en bericht, dat restbetaling moet worden voldaan.