Kooij

Kan beter

slecht bereikbaar

E.Homan

Boeking vlot verlopen, maar als je daarna nog iets wilt vragen zijn ze telefonisch onbereikbaar en krijg je elke dag weer een bandje te horen en sta je een half uur in de wacht zonder dat je een... Boeking vlot verlopen, maar als je daarna nog iets wilt vragen zijn ze telefonisch onbereikbaar en krijg je elke dag weer een bandje te horen en sta je een half uur in de wacht zonder dat je een levend mens aan de telefoon krijgt.

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Er staat dat je voor vragen kunt bellen maar ze zijn telefonisch onbereikbaar!

I.Deen

Vlot geregeld, goede communicatie via e-mail..

Angeliek Heres

Slecht en foutieve informatie. Ook gewoon niet te bereiken

juiste informatie en bereikbaarheid

M Storm

Boeking is soepel en duidelijk verlopen

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Creditcard aanbetaling. In de mail van Oceania vooraf nav offerte verzoek is gemeld dat er geen verdere aanbetaling nodig was bij het definitief maken van de boeking. Toch werd tijdens het... Creditcard aanbetaling. In de mail van Oceania vooraf nav offerte verzoek is gemeld dat er geen verdere aanbetaling nodig was bij het definitief maken van de boeking. Toch werd tijdens het definitief boeken via de site na selectie betaling via creditcard een aanbetalingsbedrag gevraagd. Ik heb het betalingsverzoek genegeerd al had ik daardoor twijfel of daardoor de boeking niet definitief zou worden.. In de mail vooraf is het denk ik handig om aanvullend toe te lichten dat het betalingsverzoek inderdaad genegeerd kan worden.

Ria van den Berg

Ik was aangenaam verrast door de attente en zorgvuldige wijze waarop de procedure van aanvraag van offerte tot de ontvangst van de boekingsbevestiging is verlopen. Het geheel is digitaal... Ik was aangenaam verrast door de attente en zorgvuldige wijze waarop de procedure van aanvraag van offerte tot de ontvangst van de boekingsbevestiging is verlopen. Het geheel is digitaal afgewikkeld. Wat bovendien opvalt is het heldere en correcte taalgebruik in de bescheiden die mij werden toegestuurd.

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Op dit moment in het geheel niet!

Vermeulen

Een offerte ontvangen maar om daarna aanpassingen in aan te brengen is niet mogelijk. Telefonisch contact opnemen bleek ook zeer moeilijk. Uiteindelijk het kantoor persoonlijk bezocht en alle... Een offerte ontvangen maar om daarna aanpassingen in aan te brengen is niet mogelijk. Telefonisch contact opnemen bleek ook zeer moeilijk. Uiteindelijk het kantoor persoonlijk bezocht en alle aanpassingen en vragen beantwoord gekregen. Tijdens het proces van boeken zijn er constant veel vragen, en vereist veel en alles lezen. Uiteindelijk lijkt alles duidelijk en een ervaring rijker.

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Instructies voor onervaren klanten meer op één rijtje zetten?

Angeliek Heres

Niet goed

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Klantcontact. Er is met geen mogelijkheid door te komen om te bellen. Ook tikkeltje ongeinteresseerd.

Hans brandt

Toen ik eenmaal iemand aan de lijn had geweldig en to the point

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Bel mensen terug ipv die eeuwige wachtrij

R landman

Begrijp het personeels probleem maar na 45 min nog steeds het irritante muziekje maakte me wel pissig. Geef de klanten een optie om een boodschap in te spreken dan kan op een later tijdstip een... Begrijp het personeels probleem maar na 45 min nog steeds het irritante muziekje maakte me wel pissig. Geef de klanten een optie om een boodschap in te spreken dan kan op een later tijdstip een medewerker contact leggen.
Bij mijn reservering was er een verschil van ong €180,= tussen wat er op de site stond en op mijn factuur.
Bij het nabellen bleek aanvankelijk de medewerker het ook niet te begrijpen.
Enkele uren later werd ik opgebeld dat het de fooien waren.
Had men beter er gelijk kunnen vermelden.Had een hoop onbegrip (boosheid) kunnen besparen,
Overigens,de medewerkers waren begripvol en alle aardigst.

Gr Rob Landman

Zie boven