van de griend

Prima service. men neemt de tijd om je goed te adviseren en informeren

nee

Beste heer van de Griend,
Beste heer van de Griend,
Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u onze service waardeert en dat ons team de tijd heeft genomen om u goed te adviseren en informeren. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Berend ten Dam

Erg positief. Men heeft een goed luisterend oor en handeld adequaat.

Nee.

Beste heer ten Dam,
Beste heer ten Dam,
Bedankt voor uw lovende woorden! Het is geweldig om te horen dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. Mocht u verdere vragen of wensen hebben dan horen wij het uiteraard graag.

Angelique te Nuijl

Bij aanvang van het boekingsproces werd een prijs getoond met 15% korting. Gedurende het proces is die ergens verdwenen en kregen we ook een melding dat er geen contact opgenomen kon worden met de... Bij aanvang van het boekingsproces werd een prijs getoond met 15% korting. Gedurende het proces is die ergens verdwenen en kregen we ook een melding dat er geen contact opgenomen kon worden met de boekingsmaatschappij ofzoiets. We konden wel onze gegevens even achterlaten. Meteen maar even gebeld, de dame was heel vriendelijk en heeft de cruise voor ons in optie gezet, maar de korting kon ze ook niet meer bovenwater toveren. toch een gemiste kans. Deze reizen zijn voor ons al duur zat.

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Verkoop ook wat je bied op je website en moffel niet ergens in het proces de korting ineens weg

Krijgsman

De boeking van mijn cruise is zeer netjes en redelijk vlot verlopen. Telefonisch contact was vriendelijk en kreeg snel en netjes antwoord op mijn vragen.

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Wachttijd telefoon kan en mag wel wat sneller.

Beste heer Krijgsman,
Beste heer Krijgsman,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat u tevreden was met het boekingsproces en onze communicatie. Wij wensen u een fijne reis toe.

RJ Blokland

Was prima, snelle en duidelijke reactie. Ook goed meegedacht.

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Niet zozeer mbt boeking en service. Wel kan m.i. visuminfo beter en duidelijker, dwz meer toegespitst op cruisereiziger die maar kort bestemming bezoekt. Zie bv info Taiwan of Filipijnen.

Beste heer Blokland,
Beste heer Blokland,
Bedankt voor uw fijne review! Het doet ons veel plezier om te horen dat uw boeking soepel is verlopen. Mocht u vragen hebben over bijvoorbeeld visa dan horen wij het uiteraard graag zodat wij advies op maat kunnen geven.

Abeks

Zeer slecht

Ja duudelijke informatie geven

Geachte heer,
Geachte heer,
Bedankt voor uw review. Het spijt ons te lezen dat u van mening bent dat u niet duidelijk bent geïnformeerd door ons. Wij zien dat u een aantal weken voor vertrek een mooie cruise heeft geboekt op onze website. Wij geven de realtime beschikbaarheid weer op onze website. Het is mogelijk dat beschikbaarheid later wijzigt omdat er bijvoorbeeld een annulering is geweest. Het was op dat moment helaas niet meer mogelijk om om te boeken.
Wij wensen u veel plezier op uw komende cruisereis!
met vriendelijke groet,
Team Cruisewinkel.nl

Mulder

Goede service zoals altijd

Beste heer Mulder,
Beste heer Mulder,
Hartelijk dank voor uw review. We zijn verheugd te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldeed. We streven er altijd naar om de best mogelijke ervaring te bieden. Wij wensen u een fijne reis in het Panamakanaal!

A. Meesters

(Bewerkt)

Kostte veel moeite, paar keer moeten bellen om aanbetaling goed te krijgen

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

juiste aanbetaling aangeven, geen 100%, geen 40%, geen 30% maar $198 zoals de aanbieding van Princess is. Na diverse telefoontjes alles goed aangepast.

H.van Beek

Over het algemeen goed

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

veel te ingewikkelde aanmeld/ online/ inchequeckprocedure.
er word niet op mijn vraag om keuzemogelijkheid kabine ingegaan.

A de Boer

Weinig contact. Je moet de boeking zelf online invullen ipv .et een medewerker aan de telefoon.

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Automatisch verzonden berichten tegenhouden. Moest nu lang in de wachtrij om te horen dat er nog iemand met mijn booking bezig was

Reactie Cruisewinkel.nl:

Beste Familie de Boer, het klopt inderdaad dat de boeking gemakkelijk op onze website gedaan kan worden. Gelukkig staan onze cruisespecialisten altijd klaar om telefonisch vragen te beantwoorden én... Beste Familie de Boer, het klopt inderdaad dat de boeking gemakkelijk op onze website gedaan kan worden. Gelukkig staan onze cruisespecialisten altijd klaar om telefonisch vragen te beantwoorden én te helpen met het maken van de boeking. Wij betreuren dat je lang in de wachtrij hebt gestaan en zullen er alles aan doen om deze wachttijden te verkorten. Wij wensen je alvast heel veel plezier in de Caribbean. Met vriendelijke groet, Cruisewinkel