Wij zijn achteraf heel blij dat we de cursus hebben gevolgd, want het was nogal een zware bevalling. Door de cursus wisten wij precies wat ze gingen doen in het ziekenhuis en waarom dat was.

Nancy van der Zwaag

Wij hebben de privé cursus gevolgd. 3 ochtenden kwam Kim bij ons langs. Veel info en een paar handige tips en oefeningen gekregen! Aan iedereen aan te raden die zwanger is, omdat je toch niet geheel... Wij hebben de privé cursus gevolgd. 3 ochtenden kwam Kim bij ons langs. Veel info en een paar handige tips en oefeningen gekregen! Aan iedereen aan te raden die zwanger is, omdat je toch niet geheel onvoorbereid de bevalling in gaat.

Claudia

Ik ben samen met mijn partner aanwezig geweest bij de cursus in Amsterdam. Ik vond het een leuke en leerzame cursus en in tegenstelling tot andere informatie avonden bij bijvoorbeeld ziekenhuis of... Ik ben samen met mijn partner aanwezig geweest bij de cursus in Amsterdam. Ik vond het een leuke en leerzame cursus en in tegenstelling tot andere informatie avonden bij bijvoorbeeld ziekenhuis of verloskundige worden hier geen ranzige of shockerende beelden getoond. Kim verteld op een fijne en duidelijke manier wat we kunnen verwachten, en heb echt het gevoel dat we zo goed als mogelijk voorbereid zijn!

Michelle Visser

Het was een superleuke dag, heel interessant en het blijft tot het einde leuk om naar Kim te luisteren omdat ze het heel leuk en met veel plezier verteld!

Informatieve cursus met een logische en duidelijke opbouw. Erg fijn dat dit in 1 dag gegeven kon worden i.p.v. meerdere avonden. Leuke spontane cursusleidster!!

Dennis en Bente

Fijne meid, nuttige info.

Gaby & Roland

Zeer informatief op een leuke manier en erg fijn dat het in 1 middag kon ipv meerdere avonden! Wij hebben in iedergeval het idee dat we klaar zijn voor de bevalling!
Bedankt Kim!

Floor Bouw-Smeels

Een curcus met veel goede informatie over alles wat betrekking heeft tot de bevalling....

Wat een fijne cursus! Wij voelden ons gelijk op ons gemak tijdens de cursus en we zijn met veel meer vertrouwen de bevalling in gegaan. Tijdens de bevalling kwamen veel dingen terug en hebben we... Wat een fijne cursus! Wij voelden ons gelijk op ons gemak tijdens de cursus en we zijn met veel meer vertrouwen de bevalling in gegaan. Tijdens de bevalling kwamen veel dingen terug en hebben we ons bevalschema kunnen gebruiken. We kijken met een heel goed gevoel terug op de bevalling mede dankzij de goede voorbereiding! Kim, super bedankt!

Serena

Super fijne cursus waarbij je je meteen op je gemak voelt en de tijd wordt genomen! Aanrader! Wij waren er erg blij mee de privé cursus te hebben gedaan. Heel fijn om thuis te kunnen zijn en dan... Super fijne cursus waarbij je je meteen op je gemak voelt en de tijd wordt genomen! Aanrader! Wij waren er erg blij mee de privé cursus te hebben gedaan. Heel fijn om thuis te kunnen zijn en dan uitleg te krijgen over alles wat met zwangerschap bevalling kraamtijd borstvoeding etc te maken heeft.