Goed produkt
Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?
Reactie Cvtotaal:
Super om te horen dat je tevreden bent, Bert! We waarderen je feedback en blijven hard werken om dezelfde kwaliteit te leveren. Tot de volgende keer!
Ga zo door
Een berichtje sturen wanneer product geleverd wordt, wij waren niet thuis toen het gebracht werd. Nou was het in dit geval geen probleem, maar kan toch handig zijn.
Bedankt, Isa, voor je prachtige beoordeling en je nuttige suggestie! We zijn blij dat je onze service en snelheid zo waardeert. We gaan zeker kijken naar een leveringsmelding om het nog beter te...
Nvt
Bedankt voor je geweldige beoordeling! We zijn blij dat je een positieve ervaring had met onze snelle en nette levering.
Tweede Kans producten beter beoordelen of dat het daadwerkelijk alleen een geopend product is geweest of gebruikt en indien nodig hier de omschrijving bij het betreffende artikel op aanpassen.
Bedankt voor uw feedback en uw begrip! Tweede Kans-producten kunnen inderdaad licht gebruikt zijn, maar we streven ernaar dit duidelijk te communiceren. We zijn blij dat we het snel hebben kunnen...
Ga zo door
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! We doen er alles aan om onze afspraken na te komen en snel te leveren, en het is geweldig dat dit gewaardeerd wordt.
Betere controle op derde leveranciers
Bedankt voor uw beoordeling en uw geduld in deze omslachtige situatie. We nemen uw opmerking over de controle van derde leveranciers serieus en zullen eraan werken om deze samenwerking te verbeteren.
Lever op tijd
Het spijt ons te horen dat uw bestelling niet op tijd is geleverd en dat u geen updates heeft ontvangen. Dit had niet mogen gebeuren, en we zullen dit intern bespreken om te voorkomen dat het...
Ook installeren na aankoop
Bedankt voor uw feedback en uw positieve beoordeling! We begrijpen dat het vervelend is dat de installatie niet achteraf kon worden geregeld. We zullen uw suggestie zeker meenemen om onze service...
GEWOON ZO DOORGAAN.
Fijn om te horen dat we ons werk naar behoren hebben gedaan! We waarderen je 8/10 en blijven ons inzetten voor nog betere resultaten.
Op website niet meer vermelden "vandaag besteld, morgen geleverd". Dat klopt gewoon niet. De tijd tussen bestellen en levering duurt ongeveer 4 tot 5 werkdagen.
Dank u voor de positieve beoordeling! We waarderen uw feedback over de levertijd en zullen kijken naar mogelijkheden om onze communicatie op de website te verbeteren.