Cvtotaal

Duidelijkheid van de verstrekte informatie
8.2/10
Alles bij elkaar genomen, hoe tevreden ben je over de service van Cvtotaal
Kennis en professionaliteit
Nakomen van afspraken
8.2/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Cvtotaal

jos van zoest

Netjes op tijd geleverd, een artikel was verkeerd opgebeld en is gelijk opgelost ,volgende dag nageleverd. top!

ga zo door

Johnny Brandwacht

Overzichtelijke site

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Als je online bestelt , heb je verder geen contact met medewerkers , dus vreemde vraag

A. Tromp

De klacht gaat vooral over de levering van Frl post, op vrijdag kreeg ik 1 pakket met bestelde onderdelen, maar niet de (ook) bestelde vloerverwarmingsverdeler. De volgende dag was ik weg en heeft... De klacht gaat vooral over de levering van Frl post, op vrijdag kreeg ik 1 pakket met bestelde onderdelen, maar niet de (ook) bestelde vloerverwarmingsverdeler. De volgende dag was ik weg en heeft de bezorger de doos met de verdeler gewoon buiten neergezet, die heeft uren in de regen gestaan (doos was helemaal zacht, water was doorgelekt) en ik was niet op de hoogte gebracht. In mijn brievenbus lag geen kaart met 'niet thuis' wat wel in de email stond die ik ook op zaterdag kreeg. Voor mij onaanvaardbaar dat er zo met de spullen wordt omgegaan, het had ook gestolen kunnen worden! Onprofessioneel.

andere vervoerder kiezen

Arthur Roubos

Wel tav prijs,advies, en tel. medewerkers.
Minder mbt nogal rommelige bezorgingen van verschillende leveranciers en ontbreken track en trace info

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Een van de bezorgers maakte een onverzorgde indruk vwb de wijze waarop onze nieuwe ketel in de auto was vervoerd

Ton Plettenberg

Bedrijf maakt keurige indruk waar.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Blijf aandacht besteden aan de markt

Kees van Steensel

(Bewerkt)

Product bleek niet op voorraad terwijl dit wel op de site werd aangegeven. Vervolgens wordt beloofd te crediteren, maar een week later nog geen reactie. Het is ook niet mogelijk hierover te bellen.... Product bleek niet op voorraad terwijl dit wel op de site werd aangegeven. Vervolgens wordt beloofd te crediteren, maar een week later nog geen reactie. Het is ook niet mogelijk hierover te bellen. Binnen twee weken wordt er wel adequaat gereageerd en wordt na excuses het geld geretourneerd.

Sneller reageren op problemen

D de Groot

Goede prijs snelle levering

Track&trace

Bart Brunekreef

Het gezochte product werd snel gevonden en snel geleverd tegen een prima prijs

Geen tips of suggesties

Yvonne Geldman

Er werd mij een niet werkend apparaat (een Itho CVE-S) geleverd

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

De kopers niet op laten draaien voor evt retourneren, zeker niet bij foutieve/kapotte zending door CVtotaal!!!

Kurt van der Linden

Goede aanbiedingen