Cvtotaal

Duidelijkheid van de verstrekte informatie
8.2/10
Alles bij elkaar genomen, hoe tevreden ben je over de service van Cvtotaal
Kennis en professionaliteit
Nakomen van afspraken
8.2/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Cvtotaal

Peter Kompeer

Wat ik zocht vond ik bij CVtotaal, tegen een goede prijs.

neen

Brenda van Veenendaal

Prima advies en snelle levering!

jef Tosoni

Goede prijzen en een snelle super levering

Sipke Wagenaar

Bennie Kok

Snelle service

Blijf zo doorgaan

Willem Goudzwaard

Goede prijs en de volgende dag geleverd

Jeffry

Erg slechte communicatie. Ik had een ketel besteld. Na bijna een week maar eens opgebeld met de vraag hoe het ervoor staat, omdat ik helemaal niets had gehoord. Hij zou slecht leverbazijn geweest,... Erg slechte communicatie. Ik had een ketel besteld. Na bijna een week maar eens opgebeld met de vraag hoe het ervoor staat, omdat ik helemaal niets had gehoord. Hij zou slecht leverbazijn geweest, maar ik kon hem de volgende dag verwachten. Niet dus!

Betere communicatie

Reactie Cvtotaal:

Beste meneer Jansen,
Wij vinden het vervelend te vernemen dat u niet tevreden bent met onze uitvoering. Helaas worden wij momenteel ook geconfronteerd met beperkte beschikbaarheid van producten vanwege de vele vraag in deze markt. De aantallen kunnen op elk moment variëren. onze excuses hiervoor. We hopen u in de toekomst weer terug te zien!
Klantenservice cvtotaal

John Jansen

Ik beveel cv totaal niet aan omdat het mij tegen viel dat 15 november de ketel geleverd zou worden en ik niets die dag gehoord of gezien heb. Geen telefoon geen mail niets? Daarna 16 november... Ik beveel cv totaal niet aan omdat het mij tegen viel dat 15 november de ketel geleverd zou worden en ik niets die dag gehoord of gezien heb. Geen telefoon geen mail niets? Daarna 16 november gebeld. Vriendelijke dame aan de lijn die zij dat de ketel in backorder staat terwijl op de dag van bestelling genoeg voorraad zou zijn? Ze ging het uitzoeken en heeft netjes teruggebeld. Daar ligt het niet aan.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Afspraak nakomen en als apparatuur niet geleverd kan worden op datum dit aan de klant aangeven

Reactie Cvtotaal:

Beste meneer Jansen,
We vinden het vervelend te vernemen dat u niet tevreden bent met onze levertijd. Helaas worden wij momenteel ook geconfronteerd met beperkte beschikbaarheid van producten vanwege de vele vraag in deze markt. De levertijden kunnen op elk moment variëren. Nogmaals onze excuses hiervoor. We hopen u in de toekomst weer terug te zien!
Klantenservice cvtotaal

Mondzorg Yigit