Cvtotaal

Duidelijkheid van de verstrekte informatie
8.2/10
Alles bij elkaar genomen, hoe tevreden ben je over de service van Cvtotaal
Kennis en professionaliteit
Nakomen van afspraken
8.2/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Cvtotaal

a2basic

Goede communicatie, scherpe prijs

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

een andere vervoerder dan DPD kiezen ;-)

Teus Sukel

Veels te duur

kloten

Nicolae China

Prijzen zijn hoog in vergelijking met andere winkels

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Het zou fijn zijn als de klant op de dag van bezorging een berichtje of een telefoontje krijgt. Het is lelijk om wakker te worden met de bezorging aan de deur.

Roeland Rodermond

Prijs/kwaliteit verhouding super. Monteur die de klus deed aardig en vakbekwaam.

Ton Tolsma

Snel, vriendelijk en goed van prijs.

niet

Erik Mooy

Prijstechnisch goed, snelle service

Gerrit

Nette site

Nvt

Frits Van Hintum

Zending incompleet, zaken die besteld en betaald waren niet geleverd. De app waarmee wordt geadverteerd niet bekend.
Belangrijkste misser was het verzenden van een verkeerde handleiding. De...
Belangrijkste misser was het verzenden van een verkeerde handleiding. De noodzakelijke toevoeging was vergeten mee te sturen, daardoor met twee erkende installateurs 2 uur moeten aanklooien met daardoor €300,- kosten moeten maken. Geen respons op gevraagde bijdrage voor deze extra kosten, na herhaalde vraag, van Kees vd klantenservice, mogen ontvangen.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Borg en controleer zendingen, zorg voor up to date handleiding, informeer klanten mbt gebruik app en handleiding app. Veel overbodige papieren, veel niet noodzakelijke installatie zaken weglaten.

Reactie Cvtotaal:

Beste heer Van Hintum,
We hebben uw klacht ontvangen. Na overleg met de leverancier hebben we samen afgesproken u een passende oplossing aan te bieden.
Dank voor uw begrip.
Met...
Beste heer Van Hintum,
Dank voor uw begrip.
cvtotaal.nl

Rene Sol

Itho ventilatiebox wordt tegen goede prijs aangeboden. Ontvangen op aangegeven dag.

Berry Van Halteren

Het was met hindernissen maar toch goed opgelost.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Prima afgewerkt en ik ben tevreden.