Cvtotaal

Duidelijkheid van de verstrekte informatie
8.2/10
Alles bij elkaar genomen, hoe tevreden ben je over de service van Cvtotaal
Kennis en professionaliteit
Nakomen van afspraken
8.2/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Cvtotaal

Verweij

Prima aanbod, goed verpakt, duidelijke informatie en snel in huis.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

N.v.t. toevoegen aan beoordelingsformulier (heb niemand gesproken, dus geen oordeel kennis/vriendelijkheid)

Koos

Vooraf heldere afspraken. Daarna geleverd en aangesloten conform deze afspraken. Op de afgesproken dag en tijd en binnen budget. Geen gedoe, geen rommel, netjes geïnstalleerd.

Willem Ruizendaal

Ik woon in een appartement en de VVE beschikt niet over een rokgasrapport. Dan kan ik de CV-ketel niet door CV-Totaal laten installeren. Ook niet zoals nu het de vervanging door exact hetzelfde merk... Ik woon in een appartement en de VVE beschikt niet over een rokgasrapport. Dan kan ik de CV-ketel niet door CV-Totaal laten installeren. Ook niet zoals nu het de vervanging door exact hetzelfde merk en type ketel betreft. Ik vind dit een tekortkoming in de service van CV-Totaal. Als het een geheel ander type zou zijn kan ik mij er nog iets bij voorstellen, maar nu niet.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

CV-Totaal is momenteel in het geheel niet telefonisch te bereiken, waardoor overleg lastig is. Het is m.i. niet wenselijk dat er geen enkele medewerker in staat is een (potentiële) klant te woord te... CV-Totaal is momenteel in het geheel niet telefonisch te bereiken, waardoor overleg lastig is. Het is m.i. niet wenselijk dat er geen enkele medewerker in staat is een (potentiële) klant te woord te staan. Ook niet ten tijde van de Corona crisis.

Bart van Peperstraten

Snel gevonden wat ik zocht, en snel bericht gehad dat ik kon ophalen

nvt

H T

Snelle levering.

Haijema kunsstofvloeren betonrenovatie

Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Snelle levering en groot aanbod.

Ga zo door

hans

Deskundige installatie

Geen tips , prima zo

ger beekhuizen

Net wat goedkoper, en snel geleverd.

ga zo door !!!

Jeroen Donker

Snelle service, lage prijzen.

Geen.

tom Hesselink

Als iets in een webshop op voorraad is zou dat ook zo moeten zijn.

Maar omdat ze gewoon een dozenschuiver zijn hebben ze de voorraad cijfers niet op orde.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Doe wat je zegt dat je doet.

Voorraad is voorraad.

Of er nu een schip over dwars in het kanaal ligt of Niet.