Cvtotaal

Duidelijkheid van de verstrekte informatie
8.2/10
Alles bij elkaar genomen, hoe tevreden ben je over de service van Cvtotaal
Kennis en professionaliteit
Nakomen van afspraken
8.2/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Cvtotaal

N Jongeneel tegelzettersbedrijf

Zeer tevreden

neem eens paypal

Anton Holterman

Alles is correct geleverd

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Alleen ben ik door Google op het verkeerde been gezet,als vervanger van de thermostaat die ik in huis heb kwam er een in beeld die daarvoor bestemd was.
maar deze communiceert niet met de...
maar deze communiceert niet met de verwarmingsketel.
Dus ik heb deze naar jullie terug gestuurd,en de oude maar weer gemonteerd.
Ze waren allebei van Nefit.
Hopelijk wordt alles financieel netjes afgerond.

Arjan

Goede prijs en snelle levering

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

De itho ventilatiebox was in de originele fabrieksverpakking verstuurd. Gelukkig is het versturen goed gegaan (geen schade). Ik lijkt mij veiliger om ter bescherming er nog een doos met wat buffer... De itho ventilatiebox was in de originele fabrieksverpakking verstuurd. Gelukkig is het versturen goed gegaan (geen schade). Ik lijkt mij veiliger om ter bescherming er nog een doos met wat buffer er omheen te doen.

Gerrit Halderman

Cv ketel was niet na bestelling binnen 24 uur gebracht zondag besteld was Pasen dinsdag gebracht wat denk alle spullen nee alleen de ketel en ook nog beschadigd bellen waar de andere spullen... Cv ketel was niet na bestelling binnen 24 uur gebracht zondag besteld was Pasen dinsdag gebracht wat denk alle spullen nee alleen de ketel en ook nog beschadigd bellen waar de andere spullen blijven Woensdag proberen te bellen waar de spullen blijven wat denk je wegens Corona niet te bereiken en woensdag ja een pakje wat denk je de helft van het materiaal en wat denk je zonder bericht de rest van het spul deze mensen zaten in de kou dus diep triest deze meneer is 92 dus ik heb meerdere keer spullen bij jullie besteld maar jullie begrijpen dat ik nooit meer spullen bij jullie bestel en de thermostaat die gratis bij geleverd word was er ook niet bij ik hoop dat de mantel wel geleverd word Dus diep triest het was ongeveer 1700euro

Ga zou door

Joram Tijdeman

Goede prijs snel geleverd

thijs derks

Bestelling werd niet zoals afgesproken op tijd geleverd!

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Zich houden aan de afspraak

Sjoerd Brandenburg

Xx

Emile Dorn

CV ketel besteld en op afgesproken data netjes ontvangen.

Ellen van Peelen

Bestellen ging heel makkelijke snel. En bestelling op de afgesproken datum in de gang afgeleverd.

Geen tips

Elmar kramer

Goedkoop, goede kwaliteit en snelle levering