Cvtotaal

Duidelijkheid van de verstrekte informatie
8.2/10
Alles bij elkaar genomen, hoe tevreden ben je over de service van Cvtotaal
Kennis en professionaliteit
Nakomen van afspraken
8.2/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Cvtotaal

Connie Nicolaes

Goede prijs pruduct verhouding

Ga zo door

Simon Prins

Prima after sales service

Blijf zo doorgaan.

Ron Hazenberg

Levering vindt plaats op afgesproken dag.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Meer communicatie over levertijd. Kreeg pas laat een mail hierover.

Ruben Stijntjes

Snelle levering.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Wellicht zelf serienummer koppelen bij registratie

Patrick Hetem

Bestelling netjes afgehandeld

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Het zou prettig zijn wanneer er een tijdsindicatie met betrekking tot het afleveren meegegeven zou kunnen worden.

Hans verhoeven

Gewoon goed

zo door gaan

Jasper Vlaminck

Leverancier onbetrouwbaar, kwam te vroeg en heeft niet de moeite gedaan om aan te bellen bij het leveradres (de wegverstopping die er was was verwaarloosbaar, hooguit een halve minuut lopen van ons... Leverancier onbetrouwbaar, kwam te vroeg en heeft niet de moeite gedaan om aan te bellen bij het leveradres (de wegverstopping die er was was verwaarloosbaar, hooguit een halve minuut lopen van ons huis!) Alleen maar proberen de klant telefonisch te bereiken als je zelf ruim 3 kwartier te vroeg bent en al weggaan omdat men met de wagen niet tot precies aan de voordeur kan rijden is in onze beleving onprofessioneel.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Een telefonische klantenservice ook ten tijde van een pandemie. De service via de email schoot in onze beleving aanvankelijk de plank volledig mis. De fouten van de leverancier werden niet gezien en... Een telefonische klantenservice ook ten tijde van een pandemie. De service via de email schoot in onze beleving aanvankelijk de plank volledig mis. De fouten van de leverancier werden niet gezien en bij ons (de klant) neergelegd, een telefonische communicatie had veel sneller opheldering kunnen geven! Moet gezegd worden dat de klantenservice wel de juiste stappen lijkt te gaan maken maar wel jammer dat daar eerste een heen en weer van 3 emails voor nodig was.

John Moolenschot

Kan ik iedereen aanbevelen alleen de bezorger is een waardeloose vent het pakketje afgeven bij de buren en nog geen briefje in de bus dat het daar bezorgt was heeft twee dagen bij de buren gestaan... Kan ik iedereen aanbevelen alleen de bezorger is een waardeloose vent het pakketje afgeven bij de buren en nog geen briefje in de bus dat het daar bezorgt was heeft twee dagen bij de buren gestaan dat vind ik waardeloos

de bezorger buiten schoppen

Jan Willem Spannenberg

Goede prijs en snel geleverd

Rita de Visser

Dit is voor particulieren niet fijn om te bestellen omdat de levering niet in een woonwijk kan plaatsvinden

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Dit bedrijf is meer voor bedrijven bedoeld