Cvtotaal

Duidelijkheid van de verstrekte informatie
8.2/10
Alles bij elkaar genomen, hoe tevreden ben je over de service van Cvtotaal
Kennis en professionaliteit
Nakomen van afspraken
8.2/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Cvtotaal

Bertil Hoezen

Makkelijk manier van bestellen, bestelling goed te volgen via de mail, snelle levering en de beste prijs.

Ga zo door

Eric-Jan Anneveld

Komen afspraken niet na. Veel extra kosten moeten maken.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Een oplossing aanbieden als er iets aan de hand is.

Hennie Wetzer

Ik weet het nog niet mijn cv ketel moet vrijdag 8-1-2021nog komen ik ben benieuwd of ie vrijdag geleverd wordt en ik heb 5 dagen geleden een e mail gestuurd of ik een thermostaat kan omwisselen... Ik weet het nog niet mijn cv ketel moet vrijdag 8-1-2021nog komen ik ben benieuwd of ie vrijdag geleverd wordt en ik heb 5 dagen geleden een e mail gestuurd of ik een thermostaat kan omwisselen maar ik heb nog niks gehoord dus zo snel zijn ze niet met reageren dus tot nu toe maar 2 sterren

Sneller reageren op e-mails

Arnold

In maart 2020 een ketel besteld bij CV totaal. Hierop kregen we te horen dat we gebeld zouden worden door een installateur. Dit gebeurde niet en hierdoor zijn we zelf gaan bellen. Uiteindelijk deze... In maart 2020 een ketel besteld bij CV totaal. Hierop kregen we te horen dat we gebeld zouden worden door een installateur. Dit gebeurde niet en hierdoor zijn we zelf gaan bellen. Uiteindelijk deze te pakken gekregen en een maand later is de ketel geïnstalleerd. Volgens de installateur moest er een loodflap worden vervangen en zat dit niet in de prijs van CV totaal. Deze hebben we vervolgens door de installateur laten plaatsen en hem direct contant betaald. Na de installatie bleek dat de nieuwe bijgeleverde thermostaat defect was en deze zou opnieuw worden besteld en zou na een paar dagen worden geleverd en worden geïnstalleerd. Deze paar dagen werden maanden. Maanden zonder verwarming. Onze frustratie groeide. Ondertussen bleven de aanmaningen binnenkomen. Op iedere aanmaning hebben we gebeld om te vertellen dat de installatie nog niet was afgerond. CV Totaal beloofde iedere keer om het snel op te lossen. Ook dit gebeurde niet. Uiteindelijk kregen we een andere monteur toegewezen omdat de eerste monteur van de aardbodem verdwenen leek te zijn. Eindelijk een andere monteur toegewezen. Hebben we dan binnenkort weer een warm huis? Nee dus. Ook deze monteur liet niets van zich horen nadat we een afspraak met hem hadden gemaakt. Weer vele telefoontjes aan CV totaal later zou er dan toch uiteindelijk iemand komen om alles af te ronden zodat we weer de verwarming konden gebruiken.
Op 13 november kwam ineens de "leerling" van de 1e monteur om het te installeren, deze had geen idee hoe te installeren want deze thermostaat had hij nog nooit geplaatst. Uiteindelijk met boekje en Google is dat toch gelukt.
Al met al hebben we 8 maanden geen verwarming gehad en op de vraag om een tegemoetkoming van CV totaal geen enkele reactie mogen ontvangen.
We hebben aangegeven dat we de garantie willen laten ingaan om het moment van gebruik, dus november 2020, geen reactie. Alleen weer een aanmaning.
Met betalingsherinneringen zijn ze heel snel........maar dat is dan ook het enige.
Wat een drama!
Zeer onbetrouwbare partij met onbetrouwbare installateurs.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Met oplossingen komen !! In zee gaan met betrouwbare installateurs !

Martijn De Schepper

Goede service en snelle levering

PHA Balendonck

Duidelijk en eerlijk op de site. veel sites geven hun ketel levensduren van bijna 20 jaar. cv totaal is reeel met 10 jaar en evt langer.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

beter korting op extra zoals instalatie pakket of thermostaat. nu zit ik met een thermostaat waar ik niets mee doe. of goedkoop had moeten inleveren. bv thermostaat kost 100 euro dan zou je ook... beter korting op extra zoals instalatie pakket of thermostaat. nu zit ik met een thermostaat waar ik niets mee doe. of goedkoop had moeten inleveren. bv thermostaat kost 100 euro dan zou je ook moeten kunnen kiezen voor een andere en dan 100 euro korting. nu krijg je bv maar 60 euro terug

Gerrit Meinders

Goede ervaring gehad

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Bij levering in meerdere colli zou dit ergens vermeld moeten worden.

D.L.C. dietvorst

de bestelling in 1 keer te doen nu in 2 partijen