Bestelling en levering zijn goed verlopen, fijn!
Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?
Reactie Cvtotaal:
Fijn dat alles soepel en naar wens is verlopen, Cor! Jouw tevredenheid over de bestelling en levering doet ons goed.
Geweldig om te horen dat je bestelling zo soepel is verlopen!
Bedankt voor je mooie woorden! Fijn dat onze snelle reacties je goed bevallen.
Ga zo door
Super fijn om te horen dat je zo positief over ons bent!
Ik heb een ketel besteld waar de afvoer concentrisch was. Daar naast bestelde allerlei spullen om naar een aparte rookgasafvoer en luchtaanvoer te gaan. Foutje van mij maar het zou toch mooi zijn...
Helaas kunnen wij dat inderdaad niet automatisch oppakken om een melding te maken. Alsnog super bedankt voor de positieve review, Bert!
Ga zo door
We zijn super blij om te horen dat je zo positief bent over onze service! Bedankt voor de goede woorden.
Geen tips/suggesties
Super fijn om te horen dat je goed gebruik kunt maken van het apparaat en dat je zo blij bent met de levering! Dat doet ons goed, Dirk.
Fijn dat de snelheid en service je bevallen! Dank voor je beoordeling!
Duidelijk doorgeven dat het rechtstreeks door de leverancier wordt bezorgd. Stond 7.15 uur voor de deur met vrachtauto. Was geen probleem, wel verrassing.
Wat fijn dat je ons met zo’n mooie score aanbeveelt, E.p! Bedankt voor je tip over de leveringstijden, we nemen het mee.
Super goed om te zien dat je zo positief over ons bent! Hartstikke bedankt voor je review!