Cvtotaal

Duidelijkheid van de verstrekte informatie
8.2/10
Alles bij elkaar genomen, hoe tevreden ben je over de service van Cvtotaal
Kennis en professionaliteit
Nakomen van afspraken
8.2/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Cvtotaal

Roubos

Prijs is prima en snelle levering

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Reminder dat levering volgende dag geleverd wordt.

karl spieker

Schnelle Lieferung

alles ok

bart-jan

Aangezien ze een verkeerde uitleg geven bij een product en daarbij een smerige gebruikte ventilator toesturen zonder onderdelen die bij de beschrijving staan

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Fix je klantenservice aangezien ze daar geeneens moeite doen iets uit te zoeken

Ron

Snel, goede producten en goede prijs.

Nvt

Irfan

Prijs kwaliteit en service top

Maurice Hellemons

Goede prijs, gewoon bereikbaar

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Aangeven dat er 2 leveringen zijn wanneer dit het geval is. Bij mij kwamen 2 verschillende leveranciers pakketten afleveren terwijl ik 1 track and trace kreeg

Stijn Keegstra

Ik vind de communicatie rond uit slecht. Leverdagen en tijden worden slecht gecommuniceerd. En niet gecommuniceerd als deze wijzigen. Geen frisse bedrijfsvoering.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Ook in deze tijd een telefonische klantenservice. Elk bedrijf kan dat, dus jullie ook. Beter communiceren met klant.

Particulier

Geweldige service

Ga zo door

Frans de Jong

Simpel, duidelijk, geen poespas of verkapte onzin!

Ga zo door!

Yvonne

CV Totaal is een ontzettend onprofessioneel bedrijf. Afspraken die je maakt worden niet nagekomen, meerdere facturen verkeerd gekregen en het duurde tot 3 keer toe voor onze installatie veilig was... CV Totaal is een ontzettend onprofessioneel bedrijf. Afspraken die je maakt worden niet nagekomen, meerdere facturen verkeerd gekregen en het duurde tot 3 keer toe voor onze installatie veilig was geleverd. De geboden korting wist CV totaal niks meer van en het heeft maar liefst een jaar geduurd voordat we de juiste factuur kregen. De communicatie hierin is ontzettend agressief en arrogant. Erg misplaatst, excuses maken is er niet bij helaas. De prijs lijkt in eerste instantie goed, maar achteraf hadden wij beter een andere leverancier kunnen kiezen.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Kom je afspraken na en communiceer professioneel als er iets mis is gegaan. Dat er iets fout gaat kan gebeuren, maar los dat dan op en stuur direct na levering een juiste factuur.