Cvtotaal

Duidelijkheid van de verstrekte informatie
8.2/10
Alles bij elkaar genomen, hoe tevreden ben je over de service van Cvtotaal
Kennis en professionaliteit
Nakomen van afspraken
8.2/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Cvtotaal

Scheffer

E.

Ik kreeg wat ik zocht, prima afgeleverd.

Robin

Prijzen zijn aantrekkelijk. Bezorging verliep niet vlekkeloos.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Geen afspraak gemaakt voor bezorging zodat ik thuis kon zijn. Dankzij de inzet van de chauffeur toch nog bijtijds de ketel ontvangen. Credits gaan naar de chauffeur, niet naar de planning.

Bowie Bonnes

Heb een cv ketel besteld met de blackfriday deal en daarbij onderdelen besteld. Bij de levering heb ik alleen het expansievat met wat onderdelen gekregen. Daarna een mail gehad dat de leverancier... Heb een cv ketel besteld met de blackfriday deal en daarbij onderdelen besteld. Bij de levering heb ik alleen het expansievat met wat onderdelen gekregen. Daarna een mail gehad dat de leverancier heeft gezegd dat ik niet thuis was. Terwijl ik de hele dag thuis was. Nu moet ik weer een week wachten en hopen dat de cv met de resterende onderdelen geleverd worden. En hopen dat mijn huidige cv het nog zolang volhoudt.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Telefonisch bereikbaar zijn. Ook met corona. En niet met verschillende leveranciers bij iemand thuis leveren. Want je gaat er vanuit dat alles wat je besteld ook geleverd wordt op 1 dezelfde dag.

Buijs

Goede vlotte afhandeling en in deze tijd beloofde levertijd

Bas Van den Brule

Zijn niet telefonische bereikbaar.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Telefonische bereikbaar zijn. En wat je zegt ook echt doen. Bestelling is geannuleerd en word 5 dagen later toch nog verzonden.

Sandy Beckers

Goede service

Nvt

Goeie service, snelle levering, scherpe prijs, snelle reactie van klantenservice op vragen.

F van der Pol

Wel aanbevelen na goede ervaringen

Kees Fonville

Prima levering