Cvtotaal

Duidelijkheid van de verstrekte informatie
8.2/10
Alles bij elkaar genomen, hoe tevreden ben je over de service van Cvtotaal
Kennis en professionaliteit
Nakomen van afspraken
8.2/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Cvtotaal

Alex du Bois

Prima service

Ag Jansen

Goede service

P Eberwijn

Snel geleverd voor een goede prijs

nee

J.A. Cornelissen

Product goed, bezorging zeer onvoldoende.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Bezorging zeer onvoldoende. 's Ochtends vond ik een vrachtbrief op de deurmat. Geen pakket. Later bleek dit op de stoep voor de deur te staan; ik had wel niet thuis kunnen zijn, iedereen had het mee... Bezorging zeer onvoldoende. 's Ochtends vond ik een vrachtbrief op de deurmat. Geen pakket. Later bleek dit op de stoep voor de deur te staan; ik had wel niet thuis kunnen zijn, iedereen had het mee kunnen nemen. Er was tevoren geen bericht (email o.i.d.) over de levering gekomen. Stuur het bedrijf dat bezorgde, Rensa, beter aan.

H. Van de Grift

Geen.

Hardy

Prima service

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

over medewerkers kunnen we niet oordelen geen contact mee gehad alleen via de mail.

Marlon Alsters

Erg snelle bezorging, goed verpakt, goede prijs, gemakkelijk te bestellen, overzichtelijke site.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Eén pakket kwam een dag later. Daarover was niet gecommuniceerd. Het is handig als dat wordt meegegeven (op papiertje?) bij de eerste bestelling. Dat is alles.

Coos Van der Mijden

Snel,goed, beste prijs

Ga zo door

Sunny Narain

Helemaal tevreden. Na het aansluiten had ik lekkage in de ketel. Rond 10 uur in de ochtend een mail gestuurd, binnen 20 minuten een reactie. Monteur was ook ingelicht. Ik werd kwart over 12 gebeld... Helemaal tevreden. Na het aansluiten had ik lekkage in de ketel. Rond 10 uur in de ochtend een mail gestuurd, binnen 20 minuten een reactie. Monteur was ook ingelicht. Ik werd kwart over 12 gebeld dat de monteur na het afronden van zijn werkzaamheden langs komt en hij was er een uurtje later. Hij heeft de ketel open gemaakt en het probleem verholpen in de ketel. Vakbekwaam. Zeker een aanraden gezien ze voor hun klanten klaar staan en de snelle reactie en service. Mijn complimenten.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

De klant staat centraal waar er ook naar geluisterd wordt. Vooral doorgaan.