Cvtotaal

Duidelijkheid van de verstrekte informatie
8.2/10
Alles bij elkaar genomen, hoe tevreden ben je over de service van Cvtotaal
Kennis en professionaliteit
Nakomen van afspraken
8.2/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Cvtotaal

Tom

Super geregeld van bestellen tot plaatsen.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Dat de monteur de cv ketel bij zich heeft als er een afspraak is gemaakt voor montage, dit was voor mij niet duidelijk.

Henri Reekers

Weet ik niet, de eerste keer iets gekocht

ik ken het bedrijf niet

R.W. Wagenaar

Alles perfect geregeld

Ga zo door!

Rob

Goede service. Reageert snel op vragen. En toen er wat verkeerd was gegaan met de bestelling werd het product onmiddellijk toegestuurd, ik hoefde niet eens het verkeerd verstuurde product terug te... Goede service. Reageert snel op vragen. En toen er wat verkeerd was gegaan met de bestelling werd het product onmiddellijk toegestuurd, ik hoefde niet eens het verkeerd verstuurde product terug te sturen.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Ik had met name radiator kranen nodig. Die vielen in een categorie overig oid, weet het niet eens meer. Slecht te vinden. Ik zou eens naar de categorieën en filter mogelijkheden op jullie site... Ik had met name radiator kranen nodig. Die vielen in een categorie overig oid, weet het niet eens meer. Slecht te vinden. Ik zou eens naar de categorieën en filter mogelijkheden op jullie site kijken. Kunnen filteren op maat, recht klein e.d. zou ook wel helpen.

Marco van Oosten

Duidelijke website, snelle levering.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Geen suggesties. Kennis en vriendelijkheid kan ik niet beoordelen, alles via de website gedaan.

martin

Zoals het wil hebben,comunicatie en alles optijd

nvt

E.S.

Goede prijzen, snelle levering, kwaliteitsproducten

ga zo door!

Herman Wolthuis

Duidelijk, redelijk goedkoop en betrouwbaar! Na een verkeerde bestelling van mijn kant, correctie na telefonisch contact zonder ellenlange discussies! Top!

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Hoge kosten van afterparty reduceren.

Edwin Diephuis

Zeer snelle service en goede website

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Het was niet helemaal duidelijk dat meerdere producten met verschillende transporteurs zouden komen.

niels smit

Tevreden

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Bestellen via de website ging moeizaam .
Na een telefoontje bleek dat jullie aan de website werkten