Cvtotaal

Duidelijkheid van de verstrekte informatie
8.2/10
Alles bij elkaar genomen, hoe tevreden ben je over de service van Cvtotaal
Kennis en professionaliteit
Nakomen van afspraken
8.2/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Cvtotaal

Johan Meijers

Snelle service zowel aan de telefoon als met verzenden

?

Dirk Bijlsma

Geen 10 geworden. Er zaten geen bevestigingsbouten en rubbers voor de buitenunit bij. Hebben wij zelf op moeten lossen. (Is foutje van Qlima denk ik, niet van CV totaal)

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Neem contact op met fabrikant mbt niet bijgeleverde bevestigingsbouten en rubbers voor buitenunit.

Roger Thomas

Super service en kwaliteit

Gert Woudenberg

Er staat dat qlima 5225 werkt met snel koppelingen dat mag je er van uit gaan dat je alles zelf kunt bij nader in zien moet een instalateur met stek de boel aansluiten anders vervalt je garantie dit... Er staat dat qlima 5225 werkt met snel koppelingen dat mag je er van uit gaan dat je alles zelf kunt bij nader in zien moet een instalateur met stek de boel aansluiten anders vervalt je garantie dit is erg misleidend. Gert Woudenberg. Gmail58@gmail.com

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Wees duidelijk en zet ook bij de snekoppelings set dat het aangesloten moet worden door een erkende instalateur

Manuela Oonincx-Schmitz

(Bewerkt)

Ook als er iets fout loopt is er een oplossing bespreekbaar

Verder geen

Sangers

Niet duur en snelle levering.

Bart Nibbering

Ik ben prima geholpen. Ik had een airco besteld bij een ander bedrijf die op de site aangaf dat ze binnen drie dagen konden leveren. De dag erna krijg ik een email van dat bedrijf dat het zes weken... Ik ben prima geholpen. Ik had een airco besteld bij een ander bedrijf die op de site aangaf dat ze binnen drie dagen konden leveren. De dag erna krijg ik een email van dat bedrijf dat het zes weken ging duren. Ik heb daar mijn geld terug gevraagd. Toen ben ik bij CV totaal gaan kijken, die hadden de airco op voorraad. Voor alle zekerheid vooraf contact gehad met een medewerker die me keurig hielp. Dag erna de airco binnen. Omdat ik in een hete zomer een huis moet verbouwen ben ik er enorm blij mee.

J Brouwers

Lezo techniek

Prijs en service helemaal goed

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Bij deze airco is het handig als jullie goed vermelden dat er afvoer voor lekwater op zelfde hoogte moet zitten als airco. Wanneer dat niet kan je een pompje ofzo er bij kopen

Stephan Willemsen