Cvtotaal

Duidelijkheid van de verstrekte informatie
8.2/10
Alles bij elkaar genomen, hoe tevreden ben je over de service van Cvtotaal
Kennis en professionaliteit
Nakomen van afspraken
8.2/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Cvtotaal

Prima site en producten

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Betaling met Ideal ging niet helemaal lekker. Kon ook aan Ideal liggen is natuurlijk onbekend.

rachid lamrini

Goede en snelle service.

Ga zo door.

Ruud Stuurman

Goede en snelle levering

José Balster

Het is helaas mis gegaan met de bestelling...

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

De bestelling was niet doorgekomen.. ik heb hier zelf achteraan gebeld. Ik heb gevraagd terug gebeld te worden. Ik zou terug gemaild worden. Dit wou ik niet... contact formulier had ik ingevuld,... De bestelling was niet doorgekomen.. ik heb hier zelf achteraan gebeld. Ik heb gevraagd terug gebeld te worden. Ik zou terug gemaild worden. Dit wou ik niet... contact formulier had ik ingevuld, nooit iets op gehoord. Uiteindelijk was ik toch terug gebeld. De dame was vriendelijk, hier niks op aan te merken.. Uiteindelijk hebben wij het product zelf opgehaald... er is op dat gebied geen tegemoetkoming gedaan.. een kleinigheidje kan al veel goed maken!.

Mb

Goede prijs Voorde airco

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

De installatie kosten buiten proportie bijna 60 tot 70% hoger dan andere installateurs

Mathijs

Product doet niet wat het moet doen heb er niks aan

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Producten bekijken of ze doen wat het product belooft

Sim Titselaer

Goede servies

Peter Krijnen

Alles volgens
afspraak

Niks is gewoon top

Gerben

Goed product, goede prijs.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Ik heb 10 dagen geleden een bestelling gedaan en na zelf nabellen pas gehoord dat het nog als backorder stond. (maar al wel een mail ontvangen of ik feedback kan geven)

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

de persoon die ik sprak aan de telefoon heeft mij goed en snel geholpen. Alleen zou er bij een vertraging van levering een bericht vanuit u kunnen komen ipv dat ik zelf moet nabellen