Goedkoper dan derden en snelle levering
Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?
Reactie Cvtotaal:
Goedemiddag Ivo, bedankt voor uw positieve beoordeling! Dit doet ons goed. Warme groet, team Cvtotaal
Zorg dat de aangegeven punten snel worden opgepakt
Goedemiddag, wat vervelend dat u geen bevestigingsmail heeft ontvangen en dat de track & trace niet werkte. Hier is iets niet helemaal goed gegaan. We nemen het punt mee ter verbetering....
Verder geen suggesties
Goedemiddag Piet, bedankt voor uw positieve review! Veel warme dagen gewenst met uw nieuwe Intergas cv-ketel. Met vriendelijke groet, team Cvtotaal
Bij vragen over artikelen die op de website staan, toch proberen te leveren
Goedemiddag Remco, wij verkopen uitsluitend producten van ons zelf samengestelde assortiment. Helaas zat uw product hier niet tussen. We willen u alsnog wel bedanken voor de positieve review die u...
Ga zo door
Goedemiddag Paul, wij zijn erg blij om uw beoordeling te lezen! Wij wensen u veel plezier met uw product. Met vriendelijke groet, team Cvtotaal
Mail doen over bezorging. Pakket was nu zonder mail of bericht voor voordeur achtergelaten.
Goedemiddag Hans, bedankt voor uw positieve review! Uw verbeterpunt nemen wij mee om onze service te optimaliseren. Met vriendelijke groet, team Cvtotaal
Email als bestelling verstuurd is.
Goedemorgen Rien, bedankt voor uw review van 4 sterren! Hier zijn wij erg blij mee. Uw tip zullen we meenemen ter verbetering van onze service. Vriendelijke groet, team Cvtotaal
Goedemorgen Chantal, bedankt voor uw positieve beoordeling! Wij zijn hier erg blij mee. Met vriendelijke groet, team Cvtotaal
Bij levering ketel graag een belletje!
Nu stond alles onder de carport en was niemand thuis.
Goedemiddag Roel, bedankt voor uw review van 10/10! We hopen dat u veel plezier heeft van de nieuwe cv-ketel. Warme groet, team Cvtotaal