Cvtotaal

Duidelijkheid van de verstrekte informatie
8.2/10
Alles bij elkaar genomen, hoe tevreden ben je over de service van Cvtotaal
Kennis en professionaliteit
Nakomen van afspraken
8.2/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Cvtotaal

Pieter Tijsterman

Overzichtelijke website, snelle levering en snel en goed geholpen met melden bij leverancier van defect onderdeel

Reactie Cvtotaal:

Hallo Pieter, bedankt voor je review van een 10! Hier zijn we zeer blij mee. We wensen je veel plezier met je nieuwe cv-ketel.
Warme groet, Team Cvtotaal

Jean Bertram

Snelle levering, duidelijk omschreven producten

Ga zo door

Reactie Cvtotaal:

Hallo Jean, wat fijn om te horen dat alles naar wens is. Bedankt voor uw aankoop en positieve review. Geniet van uw nieuwe cv-ketel! Met vriendelijke groet, Team Cvtotaal.

Volmar Hatt

(Bewerkt)

Levering retour gestuurd. Geen mail van ontvangst, geen geld terug gestort! Ook geen reactie op mail met vragen over het terug storten of het hebben ontvangen van het retourpakket. Na plaatsen... Levering retour gestuurd. Geen mail van ontvangst, geen geld terug gestort! Ook geen reactie op mail met vragen over het terug storten of het hebben ontvangen van het retourpakket. Na plaatsen slechte review wel reactie en geld retour.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Reageren op mail met vragen. Duidelijkheid verschaffen over het ontvangen van retourzending en terugstorten van aankoop bedrag.

kp

Laffe aanbieder, kan hun aanbod niet waarmaken. Zelfs met meerwerkkosten en trekken hun opdracht via mail in zonder alternatief.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Duidelijke communicatie voorafgaande aanvaarding opdracht

Reactie Cvtotaal:

Goedemiddag, Heel jammer dat we de installatie bij u niet hebben kunnen uitvoeren.
De bestaande installatie voldeed niet aan de voorschriften, hierdoor hebben we de opdracht moeten annuleren. We hebben u geadviseerd contact op te nemen met een andere installateur, die wel in de gelegenheid is om de installatie aan te passen.
Met vriendelijke groet, Cvtotaal

Edgar Regensburg

Cv ketel bleek bij uitpakken beschadigd vervoerder te limo mee omgesprongen

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Controle pakket na afgifte klat

Jasper Walstra

Bart Wesselingh

Het te leveren bestelling duur dee langer dan toegezegd was t zou fijn zijn als dit gemeld word

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Meld als je de leverdag niet haalt.

Reactie Cvtotaal:

Hallo Bart, we hebben elkaar zojuist gesproken. Fijn dat de bestelling wel goed geleverd is, en tot volle tevredenheid. Jammer dat het een dag te laat was, en we je daarover niet hebben... Hallo Bart, we hebben elkaar zojuist gesproken. Fijn dat de bestelling wel goed geleverd is, en tot volle tevredenheid. Jammer dat het een dag te laat was, en we je daarover niet hebben geïnformeerd. Sorry daarvoor. Veel plezier van je bestelling! Mvrgr, Team cvtotaal.

René Lamers

Het bestelde is met zorg geleverd en voldoet geheel aan het verwachtte.

Geen.

Reactie Cvtotaal:

Hallo René, dat zijn mooie berichten, dat horen we graag!
Veel plezier van je bestelling. Klantenservice cvtotaal.

John Houtman

Service is goed

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

De door ons aangegeven bezorging, niets ontvangen, zou prettig zijn als we dat eerder wisten ivm het installeren. ( hulp kwam voor niets )
De volgende dag is het bezorgd.

Reactie Cvtotaal:

Hallo John, Dat horen we graag, bedankt daarvoor. Warme groet, Team cvtotaal.

Gerard Van Viegen

Snelle reactie en levering op de dag dat je aangeeft.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Een T&t was makkelijk geweest, maar ik heb de verwachtte tijdvak via de chat gekregen.

Reactie Cvtotaal:

Hallo Gerard, Helaas kan niet elke leverancier zorgen voor een tijdsindicatie van de levering. Maar fijn dat we hebben kunnen helpen via de Chat! Groeten van cvtotaal.