Cvtotaal

Duidelijkheid van de verstrekte informatie
8.2/10
Alles bij elkaar genomen, hoe tevreden ben je over de service van Cvtotaal
Kennis en professionaliteit
Nakomen van afspraken
8.2/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Cvtotaal
8.2/10

Hele duidelijke site. Ook goed dat er een handleiding op staat uit de praktijk om de subsidie aan te vragen. Top!

Aankoop op de website ging goed. Direct een bevestiging via de mail. Op de dag van levering een track&trace gekregen die niet klopte, leverdatum was de vorige dag en DPD heb ik nooit gezien. 's... Aankoop op de website ging goed. Direct een bevestiging via de mail. Op de dag van levering een track&trace gekregen die niet klopte, leverdatum was de vorige dag en DPD heb ik nooit gezien. 's Ochtends vroeg kwam er een leverancier die de vuilafscheider leverde en aan het eind van de ochtend kwam een andere leverancier met de cv-ketel. De hele dag voor niets gewacht op de gratis thermostaat. Volgende ochtend met de klantenservice gebeld, wanneer deze zou worden geleverd. Ik zou worden teruggebeld, ik ben niet teruggebeld. 's Middags maar een mail gestuurd en aan het eind van de middag een mail terug. Leveringsproblemen vanuit Intergas, deze thermostaat was op de website van CVtotaal overigens wel voorradig. Ze verwachten de levering in de loop van de volgende week. Een week later werd deze inderdaad 's ochtends vroeg geleverd, maar zonder dat ik wist dat hij die dag geleverd zou worden. Cv-ketel was overigens een week na levering 81 euro goedkoper op de website, dat is jammer... Al met al, scherpe prijzen, maar voor 3 artikelen, 3 verschillende leveranciers, waarvan een bijbehorende gratis thermostaat ruim een week later wordt geleverd, waardoor wij zolang een andere thermostaat moesten lenen van iemand, voor ons niet voor herhaling vatbaar.

Prima webshop. Grote tegenvaller/nadeel en klachtenpunt: afleverdatum klopt niet. Woensdag volgens website, dinsdag geleverd, we hadden speciaal geregeld dat iemand thuis was. Ontzettend onhandig en... Prima webshop. Grote tegenvaller/nadeel en klachtenpunt: afleverdatum klopt niet. Woensdag volgens website, dinsdag geleverd, we hadden speciaal geregeld dat iemand thuis was. Ontzettend onhandig en geen goede service!

Raf

Duidelijke site, snel besteld en in een recordtijd geleverd. Dank.

RobJ

Super goede service, voordat de bestelling verstuurd is, heb ik de order geannuleerd en vlot het geld retour ontvangen.

Niet goed op moment van levering was ik niet thuis, nieuwe afspraak gemaakt voor de volgende dag kwamen ze niet weer gebeld bleek dat het terug gestuurd moest worden naar jullie. Weer gebeld nu... Niet goed op moment van levering was ik niet thuis, nieuwe afspraak gemaakt voor de volgende dag kwamen ze niet weer gebeld bleek dat het terug gestuurd moest worden naar jullie. Weer gebeld nu wacht ik vanaf vrijdag op een belletje mijn geduld raakt wel op zo

J van muiden

Beste prijs voor de trendline CV die ik kon vinden zeker met het expansievat en 2x druk-veiligheid die met een actie-aanbieding mee geleverd werden.
De set besteld en de volgende ochtend al...
De set besteld en de volgende ochtend al in huis, zeer tevreden over de hele gang van zaken

Goed antwoord op mijn vraag gekregen. De site is makkelijk en gebruiksvriendelijk. De Levering was snel en netjes verpakt.

Prima.

Pieter

Snelle levering en makkelijk te bestellen. Bezorger was echter zeer onvriendelijk. Kwam binnen en vroeg direct waar de installateur was (particuliere bestelling dus was er niet). Wij vragen waar hij... Snelle levering en makkelijk te bestellen. Bezorger was echter zeer onvriendelijk. Kwam binnen en vroeg direct waar de installateur was (particuliere bestelling dus was er niet). Wij vragen waar hij van was, dat wilde hij niet vertellen voordat wij onze naam in blokletters hadden opgeschreven. Per ongeluk (automatisme) een handtekening gezet en werd er gezegd “dat had ik niet gezegd, uw naam in blokletters aub”. Denk bij mezelf wat boeit het die bezorger wat hij moet bezorgen. Gewoon afleveren en klaar, net als PostNL, DPD, DHL etc. Volgende keer bestel ik hier wel weer, in de hoop op een vriendelijke bezorger