Cvtotaal

Duidelijkheid van de verstrekte informatie
8.2/10
Alles bij elkaar genomen, hoe tevreden ben je over de service van Cvtotaal
Kennis en professionaliteit
Nakomen van afspraken
8.2/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Cvtotaal

Koen Goethals

(Bewerkt)

Duidelijke info op site, klantvriendelijk, had een probleem met levering maar correct en snel opgelost door CVtotaal

Wiersma installatie

Telefonisch zeer matig. Verkoop is niet bereikbaar en vrouw op de helpdesk is niet technisch. U wordt ongeveer in 2 werkdagen terug gebeld is niet echt wat je verwacht.
Bestelling wordt deels...
Bestelling wordt deels geleverd en over de andere deel is geen informatie gegeven. Hier moest ik zelf achteraan. Tegemoetkoming was vrij laag, gelukkig gingen ze wel akkoord. Met mijn tegenbod

JABO Bouw

Zeer snelle levering. Echter incompleet ondanks volledige betaling. Voor afronding werkzaamheden materiaal van een andere leverancier moeten betrekken. Completering levering pas na afronding werk... Zeer snelle levering. Echter incompleet ondanks volledige betaling. Voor afronding werkzaamheden materiaal van een andere leverancier moeten betrekken. Completering levering pas na afronding werk ruim 1 week na melding incompleet.

RS Kluisnedrijf

Ik ben tevreden. Bedankt voor de snelle levering

Keurig en nestjes geleverd...alléén de bezorgdag is afgelopen maandag pas geweest...inplaats van de afgesproken vrijdag ervoor.

F. Huygens

Niet goed. Heb nog altijd geen idee wanneer mijn bestelling zal toekomen. Ik wacht nog altijd. Ondanks de zogezegde aanwezigheid op stock

Mvg

J. de Schrijver

Al verschillende keren iets besteld waar voor je geld.

Eelko Bruynes

Zeer slecht. Klantenservice belt niet terug en reageert niet op mails. Wacht al maanden op retourgeld.