Cvtotaal

Duidelijkheid van de verstrekte informatie
8.2/10
Alles bij elkaar genomen, hoe tevreden ben je over de service van Cvtotaal
Kennis en professionaliteit
Nakomen van afspraken
8.2/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Cvtotaal

Kemaloglu

Heel slecht. Afspraken niet nakomen. Heel lang wachten aan de telefoon. Na zolang wachten heb je iemand aan de telefoon en die wil je dan doorverbinden en dat gaat niet en de verbinding wordt... Heel slecht. Afspraken niet nakomen. Heel lang wachten aan de telefoon. Na zolang wachten heb je iemand aan de telefoon en die wil je dan doorverbinden en dat gaat niet en de verbinding wordt verbroken. 2 x toe.

RJ Deelen

Ontvangen wat besteld is maar dagen later dan aangegeven op de site. Slechte communicatie betreft aflevering.

Ik had een mail gestuurd waar ik direct een antwoord op heb gekregen dat was positief. Alleen ik had een datum doorgeven om de radiator te laten bezorgen maar daar is geen gehoor aangegeven, de... Ik had een mail gestuurd waar ik direct een antwoord op heb gekregen dat was positief. Alleen ik had een datum doorgeven om de radiator te laten bezorgen maar daar is geen gehoor aangegeven, de bezorger stond op de stoep toen er niemand thuis was. Dat vond ik niet zo prettig de radiator heeft enige tijd buiten gestaan.

A.vanElsland

Goed geregeld communicatie goed klantvriendelijk

Hebben 2 maal gezegd dat mijn bestelling geleverd ging worden, eerst woensdag en dan was het donderdag of vrijdag. Vandaag is het vrijdag en heb nog steeds niets. Heel lastig als je er op rekend om... Hebben 2 maal gezegd dat mijn bestelling geleverd ging worden, eerst woensdag en dan was het donderdag of vrijdag. Vandaag is het vrijdag en heb nog steeds niets. Heel lastig als je er op rekend om in het weekend te kunnen werken maar dan geen materiaal hebt. Foutjes kunnen maar ik word ook totaal niet op de hoogte gesteld over de verloop van zaken. Heb ook nooit een track and trace gekregen..

Waardeloos bedrijf.
Waardeloos bedrijf.
We hebben een radiator besteld, op de website kun je aangeven wanneer deze bezorgd moet worden. We hebben aangegeven dat de radiator twee dagen na besteldatum geleverd moet worden (ivm verbouwing). Na 4 dagen maar eens gebeld waar de radiator bleef. Blijkt dat het pas over 2 weken geleverd wordt. We zouden geïnformeerd worden hierover. Het is nu ondertussen 3 weken geleden, nog steeds niets gehoord. Wel betaald, niets geleverd en als je ze wilt bellen krijg je geen gehoor.

edwin Pouw

Begin dit jaar een nefit easy thermostaat gekocht bij CVtotaal. Gaf onlangs storing. Mailde 's avonds laat Cvtotaal en binnen 10 minuten reactie. Direct oplossing geboden door volgende dag een... Begin dit jaar een nefit easy thermostaat gekocht bij CVtotaal. Gaf onlangs storing. Mailde 's avonds laat Cvtotaal en binnen 10 minuten reactie. Direct oplossing geboden door volgende dag een nieuwe op te sturen met een antwoordsticker voor het terugsturen van het oude apparaat. Alles werk weer perfect. Echt een voorbeeld hoe klantenservice moet werken, top!