Cvtotaal

Duidelijkheid van de verstrekte informatie
8.2/10
Alles bij elkaar genomen, hoe tevreden ben je over de service van Cvtotaal
Kennis en professionaliteit
Nakomen van afspraken
8.2/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Cvtotaal

Delno

10 dagen geleden online een offerte gevraagd geen reactie 7 dagen geleden gebeld de dame aan de telefoon mijn gegevens opgeschreven “ u wordt binnen 2 dagen teruggebeld “ niet gelukt niets... 10 dagen geleden online een offerte gevraagd geen reactie 7 dagen geleden gebeld de dame aan de telefoon mijn gegevens opgeschreven “ u wordt binnen 2 dagen teruggebeld “ niet gelukt niets gehoord.
Zojuist weer gebeld de dame aan de telefoon vertelden me er niets aan te kunnen doen .
Wat een bedrijf .

H. van Dijk

Realistisch geprijsd, snelle reactie, snelle respons van de monteur, die (voor zo ver ik het nu kan beoordelen) goed werk heeft geleverd.

Fred van Deurzen

Geen bericht van CVtotaal dat een bestelling niet op de dag van levering kan worden bezorgd, zelf contact opgenomen met CVtotaal enkele uren later antwoord, wel de hele morgen moeten wachten

Jean-Marie Claus

Vlugge reactie bij bestelling waar er iets mislopen is met de levering.

(Bewerkt)

Bestelling oké, communicatie met cvtotaal en monteur belabberd. Bestelling geannuleerd door onmogelijke communicatie. Telefonisch onbereikbaar. Bellen ook niet terug. CVtotaal heeft uiteindelijk... Bestelling oké, communicatie met cvtotaal en monteur belabberd. Bestelling geannuleerd door onmogelijke communicatie. Telefonisch onbereikbaar. Bellen ook niet terug. CVtotaal heeft uiteindelijk vandaag mij de welgemeende excuses aangeboden. Dat is uiteindelijk toch een positief punt.

Goede service bij behandeling van de order
Bij gebleken defect werd het onderdeel netjes vervangen door cvtotaal, zonder daar kosten voor in rekening te brengen. Alles werd snel geregeld