Alles bij elkaar genomen, hoe tevreden ben je over de service van Cvtotaal
Kennis en professionaliteit
Nakomen van afspraken
8.2/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Cvtotaal
8.2/10
houtblazer
Super klantvriendelijk, concurrerende prijzen, snelle levering
Ketel geleverd, maar per abuis thermostaat niet meegeleverd. 1 belletje en meteen opgepakt en alsnog de volgende dag in huis. Prima service!
NICMAR
Ze doen gewoon wat ze beloven. Zo hoort het. En dat voor een zeer scherpe prijs
Ik heb 2x een blindkap besteld. deze zijn zonder envelop geleverd, ook miste er een afdichtingsring. Daarop heb ik onderstaande 1-10-2019 een mail gestuurd maar geen reactie...Ik heb 2x een blindkap besteld. deze zijn zonder envelop geleverd, ook miste er een afdichtingsring. Daarop heb ik onderstaande 1-10-2019 een mail gestuurd maar geen reactie ontvangen.
Geachte heer / mevrouw,
Vandaag heb ik mijn bestelling ontvangen. In de bijlage foto’s hoe ik deze op mijn deurmat vond.
Van een blindkap mist afdichting.
Omdat ik ze morgen nodig heb ben ik genoodzaakt nu elders een blindkap te kopen.
Met vriendelijke groet, Marc Witte
Ik ben goed behandelt door cvtotaal
Artikel op meerdere websits gezien. Bij CVtotaal was een goede prijs en gratis verzending. Snelle levering. Omschrijving niet eenduidig: in producttitel staat 'Ral 9010' vermeld in...Artikel op meerdere websits gezien. Bij CVtotaal was een goede prijs en gratis verzending. Snelle levering. Omschrijving niet eenduidig: in producttitel staat 'Ral 9010' vermeld in artikelomschrijving 'Ral 9003'.
Schepers-Eberson
Slechte communicatie levering, zie onder.
Cl van Dijk
Een prima pelletkachel Julia next 5400004 aangekocht welke simpel is aan te sluiten met de tevens aangekochte schoorsteen pijpen. Ik moet wel eerlijk bekennen dat een Nederlandse beschrijving wel...Een prima pelletkachel Julia next 5400004 aangekocht welke simpel is aan te sluiten met de tevens aangekochte schoorsteen pijpen. Ik moet wel eerlijk bekennen dat een Nederlandse beschrijving wel handig was geweest er zit een heel boekwerk bij maar NL ? Het gaat hier toch om een serieuze zaak qua aansluiten, afstelling en inwerking zetten. Gelukkig hebben we internet en zijn er andere bedrijven die de gebruikshandleiding op hun websites te downloaden aanbieden, maar ik denk een gemiste kans voor CVtotaal neemt niet weg dat wij tot nu toe super tevreden zijn met de aankoop.