Alles bij elkaar genomen, hoe tevreden ben je over de service van Cvtotaal
Kennis en professionaliteit
Nakomen van afspraken
8.2/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Cvtotaal
8.2/10
Marc
21 augustus bestelling geplaatst van meerdere artikelen., alles was op voorraad tijden de bestelling. Keurig pakket binnen gekregen op de aangegeven snelste leverdatum, echter de kabelgoten...21 augustus bestelling geplaatst van meerdere artikelen., alles was op voorraad tijden de bestelling. Keurig pakket binnen gekregen op de aangegeven snelste leverdatum, echter de kabelgoten ontbraken. nu stond er opeens vemeld dat deze een levertijd hadden van 1 week. Deze veranderde in een levertijd van 2 a 3 weken. op 23 september eindelijk de kabelgoten binnen gekregen.
tussendoor weer bestelling gedaan, voor 16:00 morgen in huis. Donderdag 19 sept bestelling gedaan om 15:30 en pakket ook 23 spetember binnen gekregen. Echter die vrijdag wel mail gekregen dat ze vergeten waren het artikel die donderdag op de bus te doen.
eindconclussie: cvtotaal gekozen voor de lage prijs en aangeboden snelle levering, jammer dat ze die niet waar kunnen maken.
Dinant van den Enk
(Bewerkt)
Slecht Telefonisch niet bereikbaar Want ik had wat geleverd door Rensa wat niet goed was. Gebeld met Rensa krijg ik te horen dat hun geen zaken doen met particulieren dus Cvtotaal...Slecht Telefonisch niet bereikbaar Want ik had wat geleverd door Rensa wat niet goed was. Gebeld met Rensa krijg ik te horen dat hun geen zaken doen met particulieren dus Cvtotaal proberen te bellen krijg ik dus totaal geen gehoor
Omschrijving product kan beter verder super snelle levering
Philips
Duidelijke website. Snelle levering.
Zeer klantvriendelijk en snelle levering!
Slechte levering aangaande tijdstip. Zitten wachten van 07u30 tot 22u00 en niemand gezien. 's Anderendaags CVtotaal opgebeld en er ging mij iemand terugbellen, niemand teruggehoord. Uiteindelijk de...Slechte levering aangaande tijdstip. Zitten wachten van 07u30 tot 22u00 en niemand gezien. 's Anderendaags CVtotaal opgebeld en er ging mij iemand terugbellen, niemand teruggehoord. Uiteindelijk de levering gekregen 's anderendaags om 17u10. Uitpakken met "track en trace" maar het is nog teveel gevraagd om iemand te verwittigen op GSM (waarom wordt dat nummer anders gevraagd ???) dat de levering toch niet kan doorgaan.
Een beetje lastig dat de levering door twee bezorgers werd gedaan, en helemaal lastig dat ik een mail krijg om 11.00 uur dat de bestelling tussen 08.15 en 10.15 uur zal worden bezorgd, hoezo een...Een beetje lastig dat de levering door twee bezorgers werd gedaan, en helemaal lastig dat ik een mail krijg om 11.00 uur dat de bestelling tussen 08.15 en 10.15 uur zal worden bezorgd, hoezo een beetje mosterd na de maaltijd!!!!!!!!