Cvtotaal

Duidelijkheid van de verstrekte informatie
8.2/10
Alles bij elkaar genomen, hoe tevreden ben je over de service van Cvtotaal
Kennis en professionaliteit
Nakomen van afspraken
8.2/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Cvtotaal

L Cordewener

Zeer goed en aan gekomen op de dag van levering.
En kreeg telefoon dat bijna waren.

hjv

Heb nu 3 klanten.via cb totavan materiaal voorzien. Helaas was geen van de bestelling een levering in 1 keer, en was de info over nalevering niet adequaat of niet nagekomen.

Gea marcus

Perfect De verzorging, bezorgen en levertijd.

Peter

Duidelijke site, vrij goede prijzen. Communicatie laat te wensen over

NicheSolutions.nl

Groot produkt aanbod, maar niet alles is bereikbaar. Site behoeft nog al wat verbetering procesmatig en produktmatig

Jo van Hamond

Volgens de mail van Vrijdag 13 september Zending nummer 20425089 loopt alles zoals besteld.
Op Woensdag 18 september staat er een chauffeur aan de deur zonder pakket. Nu 19.30 uur Woensdag heb ik geen schakelaar, dus de monteur die e.e.a zou aansluiten is dus onverrichter zake weggegaan. Nu is mijn vraag wanneer krijg ik die schakelaar. Wiens schuld dit is kan ik natuurlijk van achter mijn pc niet beoordelen.

Jaimie Klomp

Totaal geen service. Ze adverteren vandaag besteld voor 16:00 morgen geleverd. Niet dus. Vervolgens krijg je een product geleverd met slechte gebruikshandleiding. Bel je voor support word je... Totaal geen service. Ze adverteren vandaag besteld voor 16:00 morgen geleverd. Niet dus. Vervolgens krijg je een product geleverd met slechte gebruikshandleiding. Bel je voor support word je vervolgens niet terug gebeld. Terwijl ik nog vraag kan ik er op rekenen dat ik vandaag word terug gebeld. Niet dus!

Slechts helft van producten geleverd. Geen excuus of uberhaubt verklaring van missende producten. Pas na veel navraag, geeft CV totaal helderheid.