Cvtotaal

Duidelijkheid van de verstrekte informatie
8.2/10
Alles bij elkaar genomen, hoe tevreden ben je over de service van Cvtotaal
Kennis en professionaliteit
Nakomen van afspraken
8.2/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Cvtotaal
8.2/10

Zeer slechte klantenservice door een onverschillig en lui gedrag.
Zeer slechte klantenservice door een onverschillig en lui gedrag.
Airco Tectro type 1025 besteld maar airco Tectro 825 geleverd. Een toestel ontvangen met ontbrekende accessoires en een defecte afstandsbediening. Hiervoor contact opgenomen zonder enig resultaat tot op heden.
Spijtig
Geen aanrader door de barslechte service.

Ronduit slecht!!!! op 28 juni een radiator besteld. Zou half juli besteld worden. Een maand later nog niets bezorgd. Diverse telefoontjes gepleegd. Krijg geen antwoord op de vraag of de radiator te... Ronduit slecht!!!! op 28 juni een radiator besteld. Zou half juli besteld worden. Een maand later nog niets bezorgd. Diverse telefoontjes gepleegd. Krijg geen antwoord op de vraag of de radiator te leveren is.

Levering van twee radiatoren ging vlekkeloos maar omdat de ene door mij verkeerd was besteld, retourneert via post nl. Nu wacht ik al 20 dagen voor het terugstorten van het bedrag! Gewoon slecht.

T.D.Tjalkens

Minder goed dan verwacht. Als er bij de advertentie staat 49 op voorraad dan verwacht je dat, dat ook zo is. Als dan blijkt dat ze op een andere lokatie staan en ze niet direct geleverd kunnen... Minder goed dan verwacht. Als er bij de advertentie staat 49 op voorraad dan verwacht je dat, dat ook zo is. Als dan blijkt dat ze op een andere lokatie staan en ze niet direct geleverd kunnen worden dan ga ik twijfelen, zeker als er helemaal niet op mail gereageerd wordt. Telefonisch contact is ook al niet mogelijk dus een slechte zaak. Ik vraag mij af als er problemen komen met het apparaat hoe de reparatie en garantie zullen verlopen.
Kortom, tot nu toe tevreden met het apparaat maar veel minder met het bedrijf. Benieuwd naar respons.

Patrick

Na een afspraak te hebben gemaakt met de monteur krijg ik een sms dat hij ziek is. Zou die dag nog worden gebeld geen gehoor. Daarna belt de monteur maar kan ik niet opnemen na terugbellen geen... Na een afspraak te hebben gemaakt met de monteur krijg ik een sms dat hij ziek is. Zou die dag nog worden gebeld geen gehoor. Daarna belt de monteur maar kan ik niet opnemen na terugbellen geen gehoor. Cv totaal gebeld ivm vakantie is de gehele afdeling verkoop vrij. Zou max binnen 24 uur worden gebeld. ( zijn nu ruim 72 over de 24 uur heen). Wellicht als alles meteen goed loopt is het bedrijf okay. Maar zodra er ook maar iets mis gaat hoor je niets van ze.

Ik raad mensen aan verder te kijken.

Roy Klein Entink Bouwservice

Erg slechte ervaring met CV totaal. Levering kwam niet op de afgesproken datum. Geen reactie op email. Bij 2 maal telefonisch contact werd beloofd dat ik terug gebeld ging worden, niet gebeurt.

Er was best wel een flinke stagnatie in de levering

Jaap

Hoewel de website duidelijk is, zijn de aftersales acht zwaar belabberd. Ik probeer nu al 2,5 weken contact te krijgen over een missend onderdeel. Telefonisch wordt aangegeven dat ik terug gebeld ga... Hoewel de website duidelijk is, zijn de aftersales acht zwaar belabberd. Ik probeer nu al 2,5 weken contact te krijgen over een missend onderdeel. Telefonisch wordt aangegeven dat ik terug gebeld ga worden, maar blijf niet horen. Op meerdere manieren proberen in contact te komen.

Ron

(Bewerkt)

Bestelling en levering is correct gedaan.
Product is wat het behoord te zijn.