Cvtotaal

Duidelijkheid van de verstrekte informatie
8.2/10
Alles bij elkaar genomen, hoe tevreden ben je over de service van Cvtotaal
Kennis en professionaliteit
Nakomen van afspraken
8.2/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Cvtotaal

Xander

Voor mijn gewenste product (SC5225) kreeg ik een verwachte leverdatum door van 12 juli.
Op 25 juni de bestelling gedaan, maar omdat er geen indicatie was voor de leverdatum, heb ik dit na moeten vragen en bleek dit week 32 te worden! Dat is 4 weken later!
Nu kan ik daar op wachten, en de prijzen van CVtotaal zijn erg scherp, maar op deze manier zal het bij een eenmalige bestelling blijven.

Martin b uit soest

Volledige site, via telefoon aanvullende montage info, vriendelijk personeel en snelle service. Product, airco, werkt perfect.

Kees

(Bewerkt)

Donderdag 2 airco’s besteld en betaald zouden vrijdag geleverd worden maar helaas niet zijn maar
Aan het bellen maar ze bellen niet terug Maar maandag vroeg bezorgd en we hebben ze gelijk aangesloten en werken prima. Gaan er nog een bestellen en er dan maar van uitgaan dat het geen 24 maar 48 uur levering is

Sanna

Airco gekocht, alles werkt goed. Echter de levering en de klantenservice kan vele malen beter. Laat van tevoren weten dat er verschillende leveranciers komen, geeft klanten een hoop duidelijkheid. 3... Airco gekocht, alles werkt goed. Echter de levering en de klantenservice kan vele malen beter. Laat van tevoren weten dat er verschillende leveranciers komen, geeft klanten een hoop duidelijkheid. 3 keer gebeld, en zou teruggebeld worden, maar dit gebeurd ook niet.