Cvtotaal

Duidelijkheid van de verstrekte informatie
8.2/10
Alles bij elkaar genomen, hoe tevreden ben je over de service van Cvtotaal
Kennis en professionaliteit
Nakomen van afspraken
8.2/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Cvtotaal

Alex Loo

Ze doen wat ze beloven

geen idee

Reactie Cvtotaal:

Beste Alex, Bedankt voor uw mooie woorden! We doen ons best om onze klanten de beste service te bieden.

Gerard van Engelen

Beste Gerard van Engelen, bedankt voor de positieve beoordeling

Maurits

Goede prijzen en snelle levering volgens afspraak.

Ga zo door.

Reactie Cvtotaal:

Beste Maurits, We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze diensten! Bedankt voor het delen van je ervaring.

Martin Molendijk

Het product snel in huis voor een goede prijs

Ga zo door

Reactie Cvtotaal:

Beste Martin, Bedankt voor je mooie woorden! We doen ons best om onze klanten de beste service te bieden.

Wendy M

Super snel en juist geleverd

X

Reactie Cvtotaal:

Beste Wendy, Bedankt voor je geweldige beoordeling! We zijn blij dat u een positieve ervaring had met ons.

Diana Hartemink

(Bewerkt)

Levering iets later dan voorgesteld op de site. Levering vervolgens wel vlot en netjes afgehandeld

Marcel Santee

Tijdstip van bezorging van product wordt niet gecommuniceerd. Bij navraag wordt in de afgesproken tijd product niet geleverd, maar eerder, met als gevolg dat de bezorger voor de dichte deur stond.... Tijdstip van bezorging van product wordt niet gecommuniceerd. Bij navraag wordt in de afgesproken tijd product niet geleverd, maar eerder, met als gevolg dat de bezorger voor de dichte deur stond. Cvtotaal is telefonisch niet bereikbaar, wat een vlotte communicatie bemoeilijkt. Moet gezegd, dat ik op mijn e-mails wel snel een reactie kreeg. Over het geleverde product ben ik tevreden.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Geef duidelijk aan wanneer product bezorgd wordt.

Reactie Cvtotaal:

Beste Marcel, bedankt voor de beoordeling. We zullen je feedback binnen het bedrijf gaan bespreken.

Patrick Knoppers

Ketel is te vroeg geleverd opzich geen probleem, maar buiten bij de garage gezet terwijl er niemand thuis was. IEDEREEN had de ketel van € 975,- mee kunnen nemen

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Niet te vroeg leveren en cker niet zomaar voor een dicht deur laten staan

Reactie Cvtotaal:

Beste Patrick, vervelend om te horen dat dit is voorgevallen. we zullen contact opnemen met onze bezorgdienst en dit met hun gaan bespreken.

Cees van Hal

Snelle levering en prijzen zijn aantrekkelijk.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Bestellingen komen niet tegelijk. Heb moeten bellen voor rest. Is niet handig ivm. Plannen installateur.

Reactie Cvtotaal:

Beste Cees, Bedankt voor uw mooie woorden! We doen ons best om onze klanten de beste service te bieden.

Nanne Kingma

Prima, snelle levering.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Meer mailtjes over aankomst tijd cv ketel.

Reactie Cvtotaal:

Beste Nanne, We zijn zo blij om te horen dat u tevreden bent met onze diensten! Bedankt voor het delen van uw ervaring.