Cvtotaal

Duidelijkheid van de verstrekte informatie
8.2/10
Alles bij elkaar genomen, hoe tevreden ben je over de service van Cvtotaal
Kennis en professionaliteit
Nakomen van afspraken
8.2/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Cvtotaal

B.k. Fokkinga

Prima kwaliteit.

Niet

Reactie Cvtotaal:

Beste B.K. Fokkinga, bedankt voor uw positieve beoordeling.

Henrie van Eerden

Materialen zijn nog niet allemaal geleverd.
Was hier liever in vroeger stadium van op de hoogte, dat het nog lang kan duren, voordat ik spullen krijg aangeleverd.had ik bij een ander besteld.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Als de materialen niet geleverd worden. Direct geld terug.
Zet telefoon nummer op de website i.p.v. chat.

Reactie Cvtotaal:

Beste Henrie van Eerden, vervelend om te horen dat nog niet al uw bestelde materialen zijn geleverd. Als u nog vragen heeft kunt u gerust contact opnemen met onze... Beste Henrie van Eerden, vervelend om te horen dat nog niet al uw bestelde materialen zijn geleverd. Als u nog vragen heeft kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

Frijters

Nieuwe CV met spoedinstallatie aangeschaft via CVtotaal. Dit was allemaal vlot geregeld en CV was op tijd geplaatst: top. Echter, toen bleek dat we problemen hadden met de druk van de nieuwe cv die... Nieuwe CV met spoedinstallatie aangeschaft via CVtotaal. Dit was allemaal vlot geregeld en CV was op tijd geplaatst: top. Echter, toen bleek dat we problemen hadden met de druk van de nieuwe cv die telkens terug bleek te lopen na bijvullen (om de dag!), was CVtotaal niet welwillend om ons te helpen omdat we geen zichtbare lekkage hadden. "Wanneer er lekkage is op de nieuwe onderdelen, dan komt de monteur daar uiteraard voor terug. Maar dan zou daar wel lekkage zichtbaar moeten zijn. Als dat niet het geval is, dan kan de monteur niet terugkomen voor een lekkage aan eigen installatie." Op basis van alleen foto's leek CVtotaal te kunnen constateren dat het niet aan de nieuwe installatie lag. Bijzonder toch? We hebben met onze oude cv nog nooit last gehad van problemen met de waterdruk. Toen onze aannemer zo aardig was om ernaar te kijken, bleek het toch wel degelijk aan de nieuwe installatie te liggen (lekkende aansluitingen). Wederom foto's gestuurd, en opeens werden we gebeld door de monteur om een afspraak in te plannen. We zijn tevreden met de monteur en kunnen heel makkelijk en snel met hem schakelen, alleen de service van CVtotaal zelf is uitermate teleurstellend: de klant is hier geen koning (plus, al hun communicatie gaat per e-mail, je kan niet bellen).

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Niet zomaar je klanten afschepen maar een passende oplossing bieden, telefonisch bereikbaar zijn.

Reactie Cvtotaal:

Beste Frijters, vervelend om te horen dat uw ervaring met Cvtotaal niet helemaal naar wens is geweest. We zullen ons uiterste best doen om de volgende keer wel naar uw wensen te... Beste Frijters, vervelend om te horen dat uw ervaring met Cvtotaal niet helemaal naar wens is geweest. We zullen ons uiterste best doen om de volgende keer wel naar uw wensen te handelen.

Jürgen Gerling

Geen idee heb online besteld us weet niet hoe vriendelijke de medewerkers zijn.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Beter opletten op de bezorger zij doen maar wat .

Reactie Cvtotaal:

Beste Jürgen Gerling, bedankt voor de beoordeling. We zullen uw feedback meenemen voor de volgende bezorgingen.

Willy Meulendijks

Prijs technisch goed.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Ga zo door . Blijf klantvriendelijk en zorg voor een goede service.

Reactie Cvtotaal:

Beste Wily Meulendijks, bedankt voor het compliment.

A.J. Schut

Correct,snel afgehandeld/geleverd

Reactie Cvtotaal:

Beste A.J. Schut, bedankt voor de complimenten over onze levering.

Ivo

Duidelijke site, prima bestelproces en snelle verzending

Geen tips

Reactie Cvtotaal:

Beste Ivo, bedankt voor de complimenten over onze website en levering

Van den Brink

Offerte traject verliep rommeling, installatie ging door extra betalen snel, installatie matig, kwaliteit zeer ondermaats, buizen gewoon even in een afvoer proppen. Na installatie klachten over... Offerte traject verliep rommeling, installatie ging door extra betalen snel, installatie matig, kwaliteit zeer ondermaats, buizen gewoon even in een afvoer proppen. Na installatie klachten over lekkende aansluiting (terwijl extra betaald voor vernieuwde installatie van oude delen). 6 weken later tig mails, apps etc na talloze beloftes geen monteur gezien. Nu wordt er weer alles beloofd, ondanks behoorlijk wat ok reviews toch helaas een negatieve ervaring. Zoals aangegeven na 6 weken is mijn geduld wel op en helaas genoodzaakt een negatieve ervaring te delen.

Los sneller klachten op!

Hayo Kaspers

Komen gemaakte afspraken goed na

Reactie Cvtotaal:

Beste Hayo Kaspers, bedankt voor de positieve beoordeling. Fijn om te horen dat onze diensten naar uw wens zijn geweest.

H. Stegink

Materiaal produkt lijkt prima, maar handleiding ontbreekt

voeg een gebruikshandleiding toe

Reactie Cvtotaal:

beste H. Stegink, bedankt voor de positieve beoordeling. Helaas is er voor ons ook geen handleiding beschikbaar.