Cvtotaal

Duidelijkheid van de verstrekte informatie
8.2/10
Alles bij elkaar genomen, hoe tevreden ben je over de service van Cvtotaal
Kennis en professionaliteit
Nakomen van afspraken
8.2/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Cvtotaal

Roger Van der Pers

Ik zou jullie niet aanbevelen.Ik heb bij jullie de dag van bestelling extra nagevraagd of alle producten die ik wilde bestellen op voorraad waren en deze daadwerkelijk de volgende dag geleverd... Ik zou jullie niet aanbevelen.Ik heb bij jullie de dag van bestelling extra nagevraagd of alle producten die ik wilde bestellen op voorraad waren en deze daadwerkelijk de volgende dag geleverd konden worden.Dit omdat ik in de vrieskou met een kapotte cv zat die de dag erna vervangen zou worden. Dit werd bevestigd en toegezegd alles op voorraad.
De volgende dag worden zonder mij in te lichten maar 2 van de 3 producten geleverd en moet ik met jullie contact opnemen hoe het kan dat deze niet geleverd is. Nu blijkt product in backorder te staan en weten jullie ook niet wanneer dit geleverd kan worden.
Dus dit betekent weer een dag geen warm water en verwarming.
Dus ..........

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Kom afspraken na en wees eerlijk.

Richard van der Woning

Gemakkelijk besteld en snel geleverd

Johan Hanssen

Overzichtelijke site

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Bezorgtijden ruimer van te voren melden.

R Reizevoort

Goede service

Hans van de Wiel

Wel. Prima service en snelle levering

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Als jullie het verschil in prijs tussen een 25 liter en een 18 liter expansie vat nog even terugstorten ben ik helemaal tevreden. Groetjes Hans van de wiel

Denny Noordergraaf

Goede prijs, snelle levering, duidelijke website

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Wacht nog op back order thermostaat, maar is niet vermeld wanneer deze geleverd gaat worden.

Shirley Couvee

Redelijke prijzen ,goede service

Ga zo door

L

Ik had een spoedgeval, nl oude CV ketel uitgevallen en we wouden met Spoed laten vervangen. Bij CV-totaal staat bij spoed binnen 24 contact opgenomen wordt en diezelfde week nog een afspraak... Ik had een spoedgeval, nl oude CV ketel uitgevallen en we wouden met Spoed laten vervangen. Bij CV-totaal staat bij spoed binnen 24 contact opgenomen wordt en diezelfde week nog een afspraak ingepland kan worden. Ik heb alle vragen beantwoord en verstuurd met SPOED. Volgende dag krijg dat er een nog een vraag openstond en deze heb ik binnen 5 minuten beantwoord en teruggestuurd. we zijn nu letterlijk 7 dagen verder en nog steeds geen reactie terug. Via de WhatsApp reageren ze wel netjes op tijd maar er wordt steeds gezegd dat ze spoed bericht hebben gestuurd naar de desbetreffende afdeling maar helaas niks gebeurd. Ook al had ik gezegd dat we nu paar dagen zonder warm water en warmte zitten en een baby thuis hebben. Ik beveel dit bedrijf niet aan en vooral niet als het spoed is. Een andere bedrijf reageerde binnen een dag en hebben meteen afspraak gemaakt.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Je beloftes nakomen die jullie op de website hebben staan.

wibo blauw

Om de prijs

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Telefonische bereikbaarheid is onmogelijk.echt heel slecht

Keith Smith

Not all my items were delivered and my email was ignored

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Clarify the scope of delivery on your website