Goede prijs snelle levering
Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?
Reactie Cvtotaal:
Geweldig dat de prijs en levering voor jou perfect waren, Rob! We waarderen je positieve beoordeling en hopen je snel weer te zien.
ga zo door
Bedankt voor je fijne feedback, Bernhezer Installatie Bedrijf! We zijn blij dat we je kunnen helpen concurrerend te blijven. We blijven zeker zo doorgaan!
Factuur automatisch sturen bij bestelling of bij levering
Fijn dat je zo tevreden bent, Julia! Facturen worden normaal automatisch verstuurd, al hebben we soms wat technische haperingen. Bedankt voor je tip!
Ga zo door
Top dat de bestelling en levering zo vlot gingen, Gert! Dank voor je positieve feedback, we gaan zeker zo door.
Even klant bellen als het leveren uitloopt of later wordt.
Een vrije dag missen door zo’n misverstand is frustrerend, begrijpelijk! Bedankt voor je tip, Twan. We zorgen ervoor dat dit in de toekomst beter wordt opgepakt.
Betere webshop aanbieden
Wat een vervelende ervaring, dat had niet zo mogen lopen. Bedankt voor je feedback over de voorraad en afspraken, D. Huberts. We gaan hiermee aan de slag om dit in de toekomst te verbeteren.
Geen alles is keurig
Fantastisch dat alles keurig en vlug bij je is aangekomen, Anita! We waarderen je feedback en blijven ons inzetten voor topservice.
Super om te horen dat de prijs en levering voor jou precies goed waren, Henk! Dank voor je mooie beoordeling.
Geweldig dat je precies vond wat je zocht bij ons, Marc! We zijn blij dat je tevreden bent met het aanbod en de service.
Geweldig dat het onderdeel snel en voordelig bij je was, Gerben! Bedankt voor het delen van je ervaring, daar worden we blij van!