Debbie Wismans

Leuke, gevarieerde quiz!!

Een gezellige avond gehad tijdens de Crazy Bingo dankzij Morris van Dagje Horst aan de maas

Annelies

Als verrassing voor een vriend, waarvan de vader oorspronkelijk uit Horst kwam, planden we een bezoek. Via Dagje Horst aan de Maas konden we genieten van een heel plezierige, historisch interessante... Als verrassing voor een vriend, waarvan de vader oorspronkelijk uit Horst kwam, planden we een bezoek. Via Dagje Horst aan de Maas konden we genieten van een heel plezierige, historisch interessante en prima voorbereide rondleiding door Wim Moorman. Hulde: echt mooi maatwerk!

Erg leuke middag gehad. Alles was goed georganiseerd door Morris!

KUIF

Wij hebben met ons team de vanalles wat quiz gedaan. Dit is echt een aanrader iedereen vond het leuk en was enthousiast. Bedankt voor de goede organisatie Morris!

Geert Clabbers

Gisteren De erfenis gespeeld, daarna nog een leuke pubquiz gedaan, was een zeer gezellig dagje.
Bedankt Dagje Horst aan de Maas,

Gr Geert

Oldtimers volleybalvereniging

Goed georganiseerd, super enthousiaste vriendelijke medewerkers. Heel erg leuk uitje met ons Oldtimers volleybal vereniging. Iedereen heeft genoten.

Mart Thijssen namens Horster volleybalrecreanten

Top activiteit, tocht maken door het centrum en dan puzzelen maar. Toch ruim2,5 uur mee bezig.

Sanne Groenewegen van der Weijden

Erg leuke escape caravan! Super familiedag gehad. Goede uitleg en service, ook contact voor en na de activiteit was erg goed.

Pubquiz in de Lange: Leuke quiz met zeer diverse vragen; erg leuk!