Een super leuke pubquiz bij cafe de lange horst gehad. Het was prima georganiseerd, we hopen op een vervolg.
Wij willen jullie bedanken voor een zeer geslaagde avond. We hebben alleen maar lovende reacties gehoord van ons personeel. Het was leuk in elkaar gezet, catering was ook top! en ook de Poolse...Wij willen jullie bedanken voor een zeer geslaagde avond. We hebben alleen maar lovende reacties gehoord van ons personeel. Het was leuk in elkaar gezet, catering was ook top! en ook de Poolse medewerkers hebben een top avond gehad doordat jullie hen er echt bij betrokken hebben. Kortom: het was een top avond!
Goed georganiseerd, leuke tocht en prima in elkaar gezet!
Ik heb de activiteit als zeer positief ervaren. Ook het ontvangst, de uitleg waren goed!
Leuk, goed georganiseerd evenement (Hunted). Enkel positieve reacties gehoord uit de groep.
Arjan Duivelshof
Afgelopen zaterdag 13 oktober met onze vrienden groep proberen te escapen in groepjes van 2 uit de escape caravan van Forbidden floor. Echt super leuk om te doen, een echte aanrader. En een goede...Afgelopen zaterdag 13 oktober met onze vrienden groep proberen te escapen in groepjes van 2 uit de escape caravan van Forbidden floor. Echt super leuk om te doen, een echte aanrader. En een goede uitleg en begeleiding van Morris gekregen!
De Jong Boore
Het was super gezellig geweest. Iedereen was erg actief. Komen vast weer een keer terug voor een andere uitdaging van Dagje Horst aan de Maas!
De Zorggroep, team Vincentiushof 2
Enthousiaste begeleiding, verrassende Escape room met mysterieuze elementen....
Erg leuke activiteit! Duidelijke uitleg, ondanks het weer hebben we toch een leuke middag gehad.
Linda
Ondanks dat het regende, zijn we op pad door horst aan de maas gegaan. Nooit geweten dat het zo moeilijk zou zijn zoveel geld uit te geven. š¤£. We hebben erg gelachen om de opdrachten en hebben ons...Ondanks dat het regende, zijn we op pad door horst aan de maas gegaan. Nooit geweten dat het zo moeilijk zou zijn zoveel geld uit te geven. š¤£. We hebben erg gelachen om de opdrachten en hebben ons goed geamuseerd. Een aanrader!