Patrick van Pinxteren

Goede uitleg en goed georganiseerd

Chopper codes

Beschrijf hier je ervaring met deze activiteit

Leuke 'speurtocht' met aan het einde nog een best pittige puzzel. E-choppers hadden links en recht wel wat mankementen en 1 E-chopper viel halverwege stil. We hebben hem zelf naar het startpunt... Leuke 'speurtocht' met aan het einde nog een best pittige puzzel. E-choppers hadden links en recht wel wat mankementen en 1 E-chopper viel halverwege stil. We hebben hem zelf naar het startpunt terug geduwd maar hadden ook kunnen bellen om hem om te ruilen als we hadden gewild. Leuke middag gehad!

Reactie Dagje Horst aan de Maas:

Bedankt voor je recensie Patrick.
Bedankt voor je recensie Patrick.
Uiteraard is het altijd vervelend wanneer een E-Chopper er mee stopt. Het blijft techniek zullen we maar zeggen ;) Vandaar dat we inderdaad altijd de service bieden om je onderweg te komen helpen of de E-Chopper om te ruilen.
Gelukkig hebben jullie ondanks dit een leuke middag gehad.
Graag tot een volgende keer.

Nellie Sentjens

Super !!

Welke activiteit heb je bij ons gespeeld?

E-schopper tocht met aansluitend sharing diner

Beschrijf hier je ervaring met deze activiteit

Iedereen vond het een hartstikke leuke tocht en wij hebben ontzettend lekker gegeten, dank hiervoor !

Reactie Dagje Horst aan de Maas:

Wat fijn om te horen dat jullie het zo leuk hebben gehad Nellie.
We vonden het gezellig om jullie te mogen ontvangen.
Graag tot een volgende keer!

Els Alderliesten

Goede uitleg gekregen, zeer aardig personeel!

Toeren met e-shopper

Beschrijf hier je ervaring met deze activiteit

Het was geweldig! Mooie route gereden die was uitgezet.

Reactie Dagje Horst aan de Maas:

Bedankt voor je mooie recensie Els!
Fijn om te horen dat jullie het zo leuk hebben gehad.
Graag tot een volgende keer.

Familie Simons

Dagje Horst aan de Maas is zeer leuk bedrijf ze denken goed met je mee niets is te gek. Bij slecht weer konden wij van een buitenactiviteit om switchen naar een binnen activiteit. Gelukkig was dit... Dagje Horst aan de Maas is zeer leuk bedrijf ze denken goed met je mee niets is te gek. Bij slecht weer konden wij van een buitenactiviteit om switchen naar een binnen activiteit. Gelukkig was dit niet nodig. Zeer vriendelijk personeel.

De erfenis

Beschrijf hier je ervaring met deze activiteit

Tijdens onze jaarlijkse familiedag zochten we een activiteit dat geschikt is voor alle leeftijden. Uiteindelijk voor de erfenis gekozen.
wat een leuk GPS game is dat met leuke vragen en...
wat een leuk GPS game is dat met leuke vragen en opdrachten of elkaar uitdagen in het casino. Iedereen van onze groep heeft er van genoten.

Reactie Dagje Horst aan de Maas:

Wat een geweldige recensie om te lezen. Bedankt.
Uiteraard vonden we het ontzettend gezellig om jullie familie over de vloer te hebben.
Graag tot een volgende keer :)

Petra en Isa

Vriendelijk ontvangst, spontaan en flexibel.

E-chopper tocht

Beschrijf hier je ervaring met deze activiteit

Hartstikke leuk en door mooie omgeving.

Reactie Dagje Horst aan de Maas:

Bedankt voor jullie recensie Petra en Isa!
Erg leuk dat jullie er waren. Hopelijk hebben jullie genoten van de rest van het weekendje weg samen :)

Gemeente Horst aan de Maas

Erg goed verzorgd

Carter's Case

Leuk spel.

Reactie Dagje Horst aan de Maas:

Bedankt voor jullie recensie en komst!
Het was erg gezellig om jullie te ontvangen en te zien puzzelen :)

Yookr

We zijn zeer positief over Dagje Horst aan de Maas. Het zijn creatieve om-denkers die de activiteiten super goed begeleiden en de attributen zijn tip-top verzorgd.

Sherlock Horst

Beschrijf hier je ervaring met deze activiteit

Sherlock Horst is een uitdagende speurtocht én escape room in Horst. Je ziet dingen die je nog nooit eerder zijn opgevallen en laat je nadenken over de meest verrassende zaken (iets met Sesamstraat... Sherlock Horst is een uitdagende speurtocht én escape room in Horst. Je ziet dingen die je nog nooit eerder zijn opgevallen en laat je nadenken over de meest verrassende zaken (iets met Sesamstraat in Horst). Sherlock Horst is perfect voor een bedrijfsuitje, familie- of vriendenactiviteit. Gewoon doen!

Reactie Dagje Horst aan de Maas:

Bedankt voor de mooie recensie!
Erg gezellig dat we wederom jullie teamuitje mochten verzorgen.
Gelukkig bleken jullie ook nog een goede puzzelaars.
Graag tot de volgende keer :)

Christine Hermsen

Perfect

Op jacht naar de macht

Beschrijf hier je ervaring met deze activiteit

Een zeer leuk spel. Vooral het vinden van een fysiek persoon

Reactie Dagje Horst aan de Maas:

Bedankt voor jullie mooie recensie!
Naast dat het gezellig was, hebben jullie ook genoten van het spel zo te zien. Goed om te horen.
Erg leuk dat jullie er waren :)

Driessen

Super goed geregeld en reservering ging snel...ook werd er goed meegedacht betreft het weer wat niet zo best zou zijn volgens de weergoden om eventueel iets om te gooien betreft reservering

E scooter

Beschrijf hier je ervaring met deze activiteit

Super leuke ervaring voor jong en oud
We waren met 20 man vrijgezellen dag dus dat was ook echt een perfecte activiteit voor ons

Reactie Dagje Horst aan de Maas:

Bedankt voor je mooie recensie!
Een groep met veel leven en gezelligheid :)
Goed om te horen dat jullie het leuk hebben gehad. Graag tot een volgende keer.

Greet van der Fluit-Zijp

Mwah, op de site had ik, een dag of vijf voordat we de escaperoom hadden gepland, een berichtje bij 'Contact' achtergelaten waarna vlg. de informatie iemand binnen een dag contact op zou nemen. Mwah, op de site had ik, een dag of vijf voordat we de escaperoom hadden gepland, een berichtje bij 'Contact' achtergelaten waarna vlg. de informatie iemand binnen een dag contact op zou nemen.
Het was maar goed dat ik zelf even belde, want dat bericht was niet binnen gekomen bij de Escaperoom.
Geen idee waaraan dat heeft gelegen, maar verder ging alles volgens plan.

The Forbidden Floor

Beschrijf hier je ervaring met deze activiteit

Wat een mooie Escapebeleving!
Het thema is tot in de puntjes doorgevoerd m.n. in de hints. Hierdoor voelden we ons écht medewerkers aan het onderzoek.
Er zat veel variatie in de puzzels...
Wat een mooie Escapebeleving!
Er zat veel variatie in de puzzels waardoor we alle vier lekker bezig konden zijn.
Een aanrader! En dat zeggen we niet gauw.

Reactie Dagje Horst aan de Maas:

Bedankt voor je recensie Greet.
Uiteraard vinden we het jammer om te zien dat een technische storing op onze website flink weegt in je ervaring. Gelukkig hebben we dit inmiddels kunnen oplossen....
Bedankt voor je recensie Greet.
Gelukkig zien we wel dat jullie van onze Escape Room genoten hebben, dus dat vinden we erg fijn om te zien.
Nogmaals bedankt voor jullie komst en graag tot een volgende keer :)