May van den Berg

Wij werden goed ontvangen en de spel uitleg was prima. Ook na afloop stond er iemand om ons op te vangen. Wij waren absoluut te spreken over de service van Dagje Horst aan de Maas!

Escape Your Car

Beschrijf hier je ervaring met deze activiteit

Leuke route om te rijden en genoeg te doen onderweg. De puzzels waren best ingewikkeld soms, maar het is te doen. Wij zijn er zonder hulplijn helemaal uit gekomen. Ook de tips die je onderweg krijgt... Leuke route om te rijden en genoeg te doen onderweg. De puzzels waren best ingewikkeld soms, maar het is te doen. Wij zijn er zonder hulplijn helemaal uit gekomen. Ook de tips die je onderweg krijgt om dingen te bezoeken waren erg goed.

Reactie Dagje Horst aan de Maas:

Fijn om te horen dat jullie zowel over de activiteit als over de service te spreken zijn. Daar doen we het voor! :)
En inderdaad, de puzzels moeten natuurlijk uitdagend zijn, maar jullie hebben bewezen dat het zelfs zonder hints mogelijk is! Super !

Vosbeek

Al meerdere keren iets gedaan, bevalt goed

E-chopper huren

Beschrijf hier je ervaring met deze activiteit

Super, alleen jammer dat we in de laatste week afmeldingen ontvangen en die kun je maar tot een week van tevoren doorgeven. Termijn van 24 uur zou fijner zijn.

Reactie Dagje Horst aan de Maas:

Bedankt voor jullie recensie en enthousiasme afgelopen weekend.
Bedankt voor jullie recensie en enthousiasme afgelopen weekend.
We begrijpen dat het vervelend is wanneer je in de laatste week voor aanvang nog afmeldingen ontvangt. Uiteraard bij zwaarwegende zaken kun je altijd contact met ons opnemen. We bekijken dan graag de mogelijkheden.
Het is echter zo dat wanneer je dit tot 24 uur vooraf zou kunnen wijzigen, het voor ons onmogelijk is om de E-Choppers nog te verhuren voor die dag. Zeker wanneer het een grote groep als die van jullie betreft.
Ondanks dit zijn we blij dat jullie een gezellige, zonovergoten dag hebben gehad.
Nogmaals bedankt voor de komst!

Inge v Boxmeer

Zie boven, het eten na het tochtje was heerlijk. Zeer uitgebreid en prijs kwaliteit was prima!! Fijn contact ook met de organisatie.

E-chopper

Beschrijf hier je ervaring met deze activiteit

Na een gastvrije begroeting en uitleg gingen we op pad. Duidelijke instructies die we ook per mail hadden gekregen (route). Super mooie route. Leuk om het met 3 generaties te mogen doen.

Reactie Dagje Horst aan de Maas:

Bedankt voor je mooie recensie Inge!
We vonden het erg gezellig om jullie te ontvangen en te zien dat jullie hebben genoten van de toer.
Nogmaals bedankt en graag tot een volgende keer!

Petra Bouten

Contact leggen is erg makkelijk, snelle reactie. Vriendelijk, kundig.

De schat van Willem Vincent

Beschrijf hier je ervaring met deze activiteit

Erg leuke activiteit, actief, hilarisch (door de filmpjes), interessant (ruimtes in de ruïne). Wij hebben met zijn allen erg leuk gevonden.

Reactie Dagje Horst aan de Maas:

Wat goed om te horen dat jullie het zo leuk hebben gehad Petra!
We hebben het graag voor jullie georganiseerd :)
Graag tot een volgende keer

Loesje

Vriendelijk ontvangen, uitleg gekregen en op pad.

Echopper gehuurd

Beschrijf hier je ervaring met deze activiteit

Erg leuk! Mooie tocht meegekregen op de telefoon, was goed te doen in 3 uur.

Reactie Dagje Horst aan de Maas:

Bedankt voor jullie mooie recensie!
Fijn om te horen dat jullie het leuk hebben gehad :)

Anjes

Alles goed geregeld en georganiseerd

Beat the box

Beschrijf hier je ervaring met deze activiteit

Leuke, korte en diverse spellen voor een hele avond plezier

Reactie Dagje Horst aan de Maas:

Super om te horen dat jullie je een hele avond hebben vermaakt met Beat the Box!
Nogmaals bedankt en graag tot een volgende keer.

Dings

Goed geregeld

Lelijke eendjes scheurtocht

Goed geregeld

Reactie Dagje Horst aan de Maas:

Super om te horen dat jullie een leuke dag hebben gehad!
Graag tot een volgende keer :)

Sanne

Goed georganiseerd en goede uitleg gehad.

Chopper codes

Beschrijf hier je ervaring met deze activiteit

Heel erg leuk! Zelfs in de regen toch veel plezier gehad!

Reactie Dagje Horst aan de Maas:

Helaas konden we een buitje niet voorkomen, maar jullie lieten je niet gek maken!
Bedankt voor jullie enthousiasme en puzzeltalent! :)

De dolle chickies

Zoals altijd was het goed geregeld.

Escaperoom

Goed opgezette escaperoom.

Reactie Dagje Horst aan de Maas:

Goed om te horen dat jullie het weer leuk hebben gehad bij ons!
Wederom bedankt voor jullie komst :)

Lydie

Alles goed verzorgd!

Welke activiteit heb je bij ons gespeeld?

E-chopper, sharing diner en pubquiz

Beschrijf hier je ervaring met deze activiteit

Leuke familiedag gehad bij Dagje Horst aan de Maas! Goed opgevangen bij Liesbeth’s waarna een leuke tour met de E-choppers gedaan. Bij terugkomst een prima verzorgd drie gangen menu met diverse... Leuke familiedag gehad bij Dagje Horst aan de Maas! Goed opgevangen bij Liesbeth’s waarna een leuke tour met de E-choppers gedaan. Bij terugkomst een prima verzorgd drie gangen menu met diverse keuzes en vervolgens een pubquiz gedaan. De quiz is leuk opgezet maar zou voor mij deels wat actueler mogen.

Reactie Dagje Horst aan de Maas:

Bedankt voor je mooie recensie en de gezellige dag Lydie.
Goed om te horen dat jullie het naar de zin hebben gehad.
Voor onze pubquizen kiezen we er inderdaad voor om te gaan voor...
Bedankt voor je mooie recensie en de gezellige dag Lydie.
Goed om te horen dat jullie het naar de zin hebben gehad.
Voor onze pubquizen kiezen we er inderdaad voor om te gaan voor onderwerpen die in ieders collectieve geheugen zitten zodat iedereen ook iets weet te beantwoorden. Daardoor zijn vragen inderdaad niet altijd recent of actueel.
Nogmaals bedankt voor de gezellige, zonnige dag! :)